DOLAR 32,2606 0.01%
EURO 34,7104 -0.02%
ALTIN 2.396,15-0,16
BIST 10.255,62-0,78%
BITCOIN 2010505-2,89%
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

386 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
13 Aralık 2023 17:59
1

BEĞENDİM

ABONE OL

NAZMİYE TETİK VEFAT ETTİ
Köseömer Köyü sakinlerinden Kenan Tetik, İsmail Tetik ve Fatma Demir’in anneleri Nazmiye Tetik 96 yaşında hayata veda etti.
Merhume Nazmiye Tetik’in cenazesi dün Köseömer Köyü Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
MEHMET BÜYÜKERKEN VEFAT ETTİ
Fatih Mahallesi sakinlerinden Melek Büyükerken’in eşi, Ufuk Büyükerken, Mehtap Erdoğan ve Meltem Üretmen’in babaları Mehmet Büyükerken 76 yaşında vefat etti.
Serhat Üretmen’in kayınpederi, Ali Bora Üretmen ve Ege Bartu Üretmen’in dedeleri Nermin ve Nedim Üretmen’in dünürleri olan merhumun cenazesi dün Fatih Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
MUAZZEZ ALKAYALAR VEFAT ETTİ
Karaağaç semti sakinlerinden merhum Nuzhat Alkayalar’ın eşi, Ertan ve Yılmaz Alkayalar’ın annesi, Gülşen Alkayalar’ın kayınvalidesi, Gökhan ve Oğuzhan Alkayalar’ın babaanneleri Muazzez Alkayalar 87 yaşında vefat etti.
Merhumenin cenazesi dün Karaağaç Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.
VEDAT SERİNYAYLA VEFAT ETTİ
Edirne Devlet Hastanesi’nden emekli ve Yeniimaret semti sakinlerinden Vedat Serinyayla 72 yaşında vefat etti. Merhum İsmail ve Hafize Serinyayla’nın oğulları, Recebiye Serinyayla’nın eşi, Murat ve Filiz’in babaları, Nevzat, Sedat, Selma, Seniha ve Metin’in kardeşleri olan merhumun cenazesi dün Yeniimaret Alaca Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeniimaret Mezarlığında toprağa verildi.
RECEP ELMA VEFAT ETTİ
Abdurrahman Mahallesi sakinlerinden Vasfiye Elma’nın eşi, Levent, Salih, Bülent, Şengül ve Nilüfer’in babaları Recep Elma 89 yaşında vefat etti.
Merhumun cenazesi dün Kadı Bedrettin Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
HAYRİYE ALIRVERMEZ VEFAT ETTİ
Yıldırım semti sakinlerinden merhum Sezai Alırvermez’in eşi, Nazif, Muammer ve Zeynep’in anneleri, Hüseyin Ören’in ablası Hayriye Alırvermez 85 yaşında vefat etti.
Merhumenin cenazesi dün Akmescit Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ