DOLAR 32,2574 -0.01%
EURO 34,6869 -0.1%
ALTIN 2.393,75-0,26
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1988486-2,25%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

940 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
12 Aralık 2023 18:13
1

BEĞENDİM

ABONE OL

MEHMET ALİ ASSI VEFAT ETTİ
Kıyık semti sakinlerinden Hanife Assı’nın eşi, Adnan, Handan ve Hakan’ın babaları Mehmet Ali Assı 73 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Kıyık Kıyak Baba Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.


ZÜHAL ÖZDEMİR VEFAT ETTİ
Halk Bankası çalışanlarından emekli Zühal Özdemir Saz 52 yaşında vefat etti. Birinci Murat Mahallesi Ufuk Sitesi sakinlerinden olan merhume; Ahmet ve Ayten Özdemir’in kızları, Tamer Saz’ın eşi, Ateş Tamer’in annesi, Hilal Kayalar’ın kardeşi, Mehmet ve Fatmagül Saz’ın gelinleriydi. Zühal Özdemir Saz’ın cenazesi dün Eski Camide ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.


İLKER ÖZMENCİK VEFAT ETTİ
Koca Sinan Mahallesi sakinlerinden ve Semra Özmencik’in eşi olan İlker Özmencik 72 yaşında vefat etti. Yaşamını Edirne’de ve yurt dışında sürdürmekte olan merhumun bir süre önce Almanya’da ameliyat olduğu ve daha sonra geçirdiği bir kalp krizi nedeniyle yaşama veda ettiği öğrenildi. Olcay Ilgın’ın ağabeyi, Selim, Serhat ve Ebru Ilgın’ın dayıları, Nuri Ilgın’ın kayınbiraderi olan ve cenazesi önceki akşam Almanya’dan Edirne’ye getirilen merhum, dün Hacılar Ezanı Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.


İSMAİL HAKKI KURTİŞ VEFAT ETTİ
Teknik Ziraat Müdürlüğü’nden emekli İsmail Hakkı Kurtiş 95 yaşında vefat etti. Mukadder Kurtiş’in eşi olan merhum İsmail Hakka Kurtiş; Merhum Gülser Kankaynar, Mukaddes Yılmaz, Resmiye, Mevlüde ve Şeref Kurtiş’in babaları, Mustafa Yılmaz ve Ümit Kurtiş’in kayınpederi, Ümmühan, Ceren, Tuğba, Serhat, Umut, Ayşegül ve Meriç Ege’nin dedeleriydi. Merhumun cenazesi dün Eski Camide ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ