DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

362 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
19 Temmuz 2024 15:48
4

BEĞENDİM

ABONE OL

AYSEL BALABAN VEFAT ETTİ
Kocasinan Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Aysel Balaban, 70 yaşında vefat etti. Emekli DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Balaban’ın eşi, Güray Balaban ve Gülay Balaban Kalkan’ın anneleri, Mehmet Kalkan ve Gözde İlter Balaban’ın kayınvalideleri, Efe Kalkan ve Defne Kalkan’ın anne anneleri, Arda Balaban’ın babaannesi Aysel Balaban için dün Fatih Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle nama-zından sonra kılınan cenaze namazının ardından Aysel Balaban’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.


HİKMET ALBAYRAK VEFAT ETTİ
Merhum Mehmet Albayrak’ın eşi Hikmet Albayrak, 91 yaşında vefat etti. Feyzan Albayrak ve Nazan Albayrak Yeğit’in anneleri Hikmet Albayrak için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Hikmet Albayrak’ın cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.


AYŞE ŞAHİN VEFAT ETTİ
Ayşekadın sakinlerinden Ayşe Şahin, vefat etti. Merhum Süpürgeci altın dişli Şerif’în eşi, Muhterem, Gülseren ve Basri’nin anneleri Ayşe Şahin için dün Ayşekadın Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Şahin’in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.


CUMHUR BALCI VEFAT ETTİ
Filiz Balcı’nın eşi Cumhur Balcı, 59 yaşında vefat etti. Muradiye ve merhum Veysel Balcı’nın oğulları, Hakan Balcı, Volkan Balcı ve Yasemin İnağ’ın abileri, Filiz Balcı’nın eşi, Oğuz ve Veysel Balcı’nın babaları Cumhur Balcı için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Cumhur Balcı’nın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.


SADİYE BUDAYAN VEFAT ETTİ
Merhum Mehmet Budayan’ın eşi Sadiye Budayan, vefat etti. Merhum Mehmet Budayan’ın eşi, Jale Budayan’ın annesi, Miray Evci’nin anneannesi Sadiye Budayan için dün Alaca Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Sadiye Budayan’ın cenazesi Yeniimaret Mezarlığı’na defnedildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ