DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

342 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
10 Haziran 2024 23:31
3

BEĞENDİM

ABONE OL

NURİ ÇAY VEFAT ETTİ
Balıkpazarı Caddesi eski yoğurtçularından Nuri Çay, 97 yaşında vefat etti.
Laman Yurdakul ve Şükran Küp’ün babaları, Nazlı Özsoy ve Murat Küp’ün dedeleri Nuri Çay için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Nuri Çay’ın cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.


SENİHA ÇULÖREN VEFAT ETTİ
Küçükpazar semti sakinlerinden Seniha Çulören, 84 yaşında vefat etti.
Şükrü Çulören’in eşi, Meliha Bayuk, Sibel Küçükduvan ve Edirnespor Malzemecisi Birol Çulören’in anneleri, Teoman, Okan, Asuman, Serbay ve Ertaç’ın anneanneleri, Demiray ve Baturay’ın babaanneleri Seniha Çulören için dün Sarı Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Seniha Çulören’in cenazesi Acı Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.


MACİT DİRİM VEFAT ETTİ
Karaağaç Mahallesi sakinlerinden Macit Dirim, 72 yaşında vefat etti.
Merhum Korucu Salih Dirim ve Seniye Dirim’in oğulları, Gülser Dirim’in eşi, Çiğdem Dirim, Tezcan Dirim ve Karaağaç Mahallesi Muhtarı Eniz Dirim’in babaları, Buket Dirim’in kayınpederi Macit Dirim için dün Karaağaç Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Macit Dirim’in cenazesi Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.


HÜSEYİN HEVES VEFAT ETTİ
Edirne Belediyesi Su İşletmesi’nden emekli Hüseyin Heves, 92 yaşında vefat etti.
Kıyık semti sakinlerinden merhuma Cevahir Heves’in eşi, Muammer Heves, merhuma Havva Korkmazer, Remziye Özçuhacı, Aysun Heves, Füsun Koçak ve Fatma Arkun’un babaları, Rahime Heves ve Ziya Arkun’un kayınpederi, Nagihan Beyindigel, Neslihan Dümen, Serdar Özçuhacı ve Esranur Heves’in büyükbabaları, Hüseyin Heves için dün Kıyık Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Heves’in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
ÜZEYİR CAMLI VEFAT ETTİ
İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli Üzeyir Camlı, 82 yaşında vefat etti.
Kemal Köy sakinlerinden Hayriye Camlı’nın eşi, Lütfiye, Hatice ve Sacide Kurt’un enişteleri Üzeyir Camlı için dün Kemal Köy Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Üzeyir Camlı’nın cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ