DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

340 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
21 Mayıs 2024 18:20
2

BEĞENDİM

ABONE OL

NECLA NUR VEFAT ETTİ
Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden Necla Nur, 62 yaşında vefat etti.
Yaşar Dur’un eşi, Melek, İpek ve Bahar’ın anneleri, Baise, Soner, Nefise, Beyna, Selma ve Nazmiye’nin ablaları Necla Nur için dün Bademlik Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Neclar Nur’un cenazesi Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.


KEMAL HACIKUŞLAR VEFAT ETTİ
Sabiha ve Şenol Hacıkuşlar’ın kardeşi Kemal Hacıkuşlar, 45 yaşında vefat etti. Fatma ve merhum Şerif Hacıkuşlar’ın oğlu, Sabiha ve Şenol Hacıkuşlar’ın kardeşi, Şerif ve Ela Hacıkuşlar’ın amcası, Gülçin Hacıkuşlar’ın kaynı Kemal Hacıkuşlar için dün Lalaşahin Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kemal Hacıkuşlar’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.


NURETTİN ÇAM VEFAT ETTİ
Ayşe Çam’ın eşi Nurettin Çam, 54 yaşında vefat etti. Ayşe Çam’ın eşi, Arda ve Ezgi Çam’ın babaları, Kahraman Buğday’ın eniştesi Nurettin Çam için dün Karakasım Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Nurettin Çam’ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
ŞEVKİYE KALBULAR VEFAT ETTİ
Umurbey Mahallesi sakinlerinden Şevkiye Kalbular, 77 yaşında vefat etti.
Osman ve Deniz’in anneleri, Gizem ve Özden’in babaannesi, merhum Hüseyin Kalbular’ın eşi Şevkiye Kalbular için dün Sarı Cami’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Şevkiye Kalbular’ın cenazesi Acı Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
NERMİN BİRSE TABAKKEN VEFAT ETTİ
Merhum Selahattin Tabakken’in eşi Nermin Birsen Tabakken, 86 yaşında vefat etti. Selahattin Tabakken’in eşi, Mübeccel Türköz, İsmail ve İbrahim Tabakken’in anneleri, Nermin Birsen Tabakken için dün Hasan Sezai Dergahı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Nermin Birsen Tabakken’in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
RECEP ÇETİN VEFAT ETTİ
Fatih Mahallesi sakinlerinden Recep Çetin, 64 yaşında vefat etti. Neşe Çetin’in eşi, Aylin Topkan, Atilla Çetin ve Ayça Çetin’in babaları, Sare Çetin ve Eda Duru’nun dedeleri Recep Çetin için dün Fatih Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Recep Çetin’in cenazesi Yenişehir Mezarlığı’nda defnedildi.
GÜL GEN VEFAT ETTİ
Merhum İzzet Gen’in eşi Gül Gen, 93 yaşında vefat etti. Ülker Cebecioğlu, Serap Kuyucu ve Saadettin Gen’in anneleri Gül Gen için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Gül Gen’in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
HASAN ALTIOK VEFAT ETTİ
Merhum Nejla Altıok’un eşi Hasan Altıok, 72 yaşında vefat etti. Nejla Altıok’un eşi, Reyhan Altıok, Beyhan Yorulmazlar, Seyhan Altıok ve Gökhan Altıok’un babaları Hasan Altıok için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Hasan Altıok’un cenazesi Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.
REMZİYE ÜKİSER VEFAT ETTİ
Merhum Hasan Ükiser’in eşi Remziye Ükiser, 76 yaşında vefat etti. Hasan Ükiser’in eşi, Selvinaz, Kader, Mert ve Ahmet’in anneleri Remziye Ükiser için dün Bademlik Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Remziye Ükiser’in cenazesi Bademlik Mezarlığı’na defnedildi.
MUSTAFA DADAKÇI VEFAT ETTİ
Yıldırım Mahallesi sakinlerinden Mustafa Dadakçı, 73 yaşında vefat etti.
Merhum Muazzez Dadakçı ve Hüseyin Dadakçı’nın oğulları, Emine Dadakçı’nın eşi, Yağmur Can ve Puna Dadakçı’nın babaları, merhum Ceylan Dadakçı, Yıldırım Dadakçı, Fatma Seleci, Ümran İnginar ve Ayşe Lale Korkmaz’ın ağabeyleri Mustafa Dadakçı için dün Yıldırım Akmescit Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Dadakçı’nın cenazesi Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ