DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2149800-0,41%
Edirne
15°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

190 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
7 Mayıs 2024 17:30
1

BEĞENDİM

ABONE OL

NEZİHA KÖSELERDEN VEFAT ETTİ
Çavuşbey Mahallesi sakinlerinden Neziha Köselerden, 88 yaşında vefat etti. Abdullah Köselerden’in eşi Neziha Köselerden için dün Yıldırım Beyazıt Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Neziha Köselerden’in cenazesi Yeniimaret Mezarlığı’nda toprağa verildi.
YÜKSEL ALTIDEMET VEFAT ETTİ
Yıldırım Mahallesi sakinlerinden Yüksel Altıdemet, 58 yaşında vefat etti. Merhum Rafet Altıdemet ve Hatice Altıdemet’in oğlu yüksel Altıdemet için dün Yıldırım Akmescit Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yüksel Altıdemet’in cenazesi Yıldırım Mezarlığı’na defnedildi.
LEVENT KIRTA VEFAT ETTİ
Yenikadın Köyü sakinlerinden Levent Kırta, 48 yaşında vefat etti. Birol Çelik’in kayınçosu, merhum Hüsnü Kırta’nın kardeşi Levent Kırta için önceki gün Yenikadın Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Levent Kırta’nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
MISTIK GÜRLER VEFAT ETTİ
Araplar Mahallesi sakinlerinden Mıstık Gürler, 59 yaşında vefat etti. Kadriye Gürler’in eşi, Ali Gürler ve Sebahat Gürler’in babaları, Ali Gürler, Handan Kavanoz ve Yücel Gürler’in ağabeyi Mıstık Gürler için önceki gün Şeyh Çelebi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Mıstık Gürler’in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’na defnedildi.
EMİNE SİPER VEFAT ETTİ
Fatih Mahallesi sakinlerinden Emine Siper, 86 yaşında vefat etti.
Merhum Talat Siper’in eşi, Nilay Uçak ve Sinan Siper’in annesi Şemsettin Uçak’ın kayınvalidesi Emine Siper için önceki gün Yavuz Sultan Selim Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Emine Siper’in cenazesi Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ