DOLAR 32,2563 -0.01%
EURO 34,6893 -0.09%
ALTIN 2.402,410,10
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN %
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

277 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
5 Nisan 2024 11:16
1

BEĞENDİM

ABONE OL

EMİNE YAPICI VEFAT ETTİ
Merhum Hazel Aladağ ve merhum Şakir Aladağ’ın kızları, Ahmet Yapıcı’nın eşi, Hazel Keskin, Dilek ve Elif Yapıcı’nın anneleri Emine Yapıcı 69 yaşında vefat etti.
Merhum Mustafa Aladağ, Recep Aladağ, merhum Selviye Özcan, Selvet Eriş, Nesibe Heves, Şaban Aladağ, Birsen Özkan’ın kardeşleri olan merhumenin cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
MAKBULE TİLKİ VEFAT ETTİ
Karabulut Köyü sakinlerinden merhum Halil İbrahim Tilki’nin eşi, Cavit ve Nesrin’in annesi Makbule Tilki 83 yaşında vefat etti.
Büşra ve Görkem’in babaannesi, Tuğba ve Esra’nın anneannesi olan merhumenin cenazesi dün Karabulut Köyü Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
SELAHATTİN KUNDUZ VEFAT ETTİ
Niyazi Kunduz ve Zeynep Kunduz’un oğulları, Dilek Kunduz’un eşi Selahattin Kunduz 67 yaşında vefat etti.
Engin Kunduz ve Esra Keskin’in babaları, Ömer Keskin’in kayınpederi olan merhumun cenazesi dün Küçükpazar Sarı Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
HÜSEYİN ÖRS VEFAT ETTİ
Defterdarlıktan emekli Hüseyin Örs 77 yaşında vefat etti.
Nursel Örs’ün eşi, Bülent, Şenol ve Ebru Örs’ün babaları olan merhumun cenazesi dün Hacılar Ezanı Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ