DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

103 okunma

‘Annelerimizin her zaman yanındayız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
10 Mayıs 2024 17:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
İlçe Başkanı Anıl Çakır, anneler günü mesajı şöyle:
“Anneler Günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de annelerimize olan sevgimizi ve saygımızı ifade ettiğimiz, onların hayatımızdaki yerini ve önemini anımsadığımız çok özel bir gündür. Anneler, hayatın her alanında, her zaman fedakârlıkları ve sevgileriyle bizleri ayakta tutan, güç veren kişilerdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın gösterdiği gibi, bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri vardır. Çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır.
Annelerimiz, sabırları ve güçlü duruşları ile her zaman hayatımızın en değerli varlıkları olmuştur. Onların emekleri ve katkıları çoğu zaman göz ardı edilebilir; ancak unutmayalım ki her başarılı bireyin arkasında, ona güç veren bir annenin emeği yatar. Bu özel gün, onların bizler için yaptığı her şey için teşekkür etme fırsatıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, annelerimizin her zaman yanındayız. Onların sosyal ve ekonomik haklarının güvence altına alınması, yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Annelerimizin yaşam kalitesini artıracak projeler ve politikalar üretmek, bizim için öncelikli görevler arasındadır.
Son Söz: Sevgili anneler, sizler bizim için her zaman çok değerlisiniz. Bugün ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizi rahmetle anıyor tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum! Sevgi ve saygılarımla…”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ