DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

125 okunma

Amatör balıkçılara denetim

İpsala ilçesinde jandarma ekiplerince Hamzadere Barajı'nda balık avı yapan balıkçılara amatör balıkçılık hakkında yasal mevzuat çerçevesinde bilgilendirme yapılırken, Meriç ilçesi Kavaklı köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan okul servis araçları da kontrol ve denetime tabi tutuldu…

ABONE OL
1 Ocak 2024 17:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpsala ilçesinde jandarma ekiplerince Hamzadere Barajı’nda balık avı yapan balıkçılara amatör balıkçılık hakkında yasal mevzuat çerçevesinde bilgilendirme yapılırken, Meriç ilçesi Kavaklı köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan okul servis araçları da kontrol ve denetime tabi tutuldu.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan her iki konuya ilişkin açıklama şöyle:


AMATÖR BALIKÇILAR
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgesindeki İpsala ilçesi Hamzadere Baraj Gölü’nde balık avı yapan balıkçılar ve belgeleri kontrol edilerek, amatör balıkçılık hakkında yasal mevzuat çerçevesinde bilgilendirme yapılmıştır.
Tüm yaşayan canlıların ortak kullanımına sunulan dünyamızda daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlerimize, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.
SERVİS ARAÇLARI
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından Meriç ilçesi Kavaklı köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan okul servis araçları kontrol ve denetime tabi tutulmuştur. Ayrıca eğitim ve öğretim yılında herhangi bir üzücü olaya meydan vermeden eğitim ve öğretimin devam edilmesini sağlamak amacıyla bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır.
Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. “

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ