DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

145 okunma

Akalın’dan sağlık çalışanlarına destek mesajı

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına yönelik mesajında sağlık alanında yaşanan şiddet olaylarına ve sağlık çalışanlarının yetersiz ücretlerine dikkat çekti…

ABONE OL
14 Mart 2024 16:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına yönelik önemli mesajlar verdi. Sağlık alanında yaşanan şiddet olaylarına ve sağlık çalışanlarının yetersiz ücretlerine dikkat çeken Prof. Dr. Akalın, tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü kutladı.
Prof. Dr. Akalın mesajında, “Sağlık hizmeti sunarken şiddete uğrayan hiçbir çalışanımızın, yaşadığı bu durumu ‘mesleğin bir parçası’ olarak kabul etmesini bekleyemeyiz. Şiddet, kesinlikle normalleştirilemez ve sağlık çalışanlarımızın can güvenliği her şeyden önce gelmelidir” dedi.
Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının karşılığında yeterli ücret alamadıklarını vurgulayan Akalın, “Bu kutsal mesleği icra eden değerli çalışanlarımızın emekleri, maalesef hak ettikleri maddi değeri bulmuyor. Sağlık çalışanlarımızın ekonomik refahı, toplum sağlığımızın kalitesini doğrudan etkilemek-tedir” ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Akalın, sözlerini, “Hepimizin sağlıklı bir toplumda yaşama hakkı var ve bunu sağlayan, gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutlarım. Görevlerini büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getiren sağlık ordumuzun her bir ferdi, şüphesiz ki daha iyi koşullarda çalışmayı hak ediyor,” diyerek tamamladı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ