DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

261 okunma

4 yıl kaçtı, yakalandı

Hakkında 7 suçtan adli makamlarca 4 yıllık arama kaydı bulunan 1 kişi Keşan ilçesinde jandarma ekiplerince yakalanırken, merkezde ise bir araçta gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi…

ABONE OL
1 Şubat 2024 18:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında 7 suçtan adli makamlarca 4 yıllık arama kaydı bulunan 1 kişi Keşan ilçesinde jandarma ekiplerince yakalanırken, merkezde ise bir araçta gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan her iki konuya ilişkin açıklama şöyle;
4 YILDIR ARANIYORDU
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Keşan ilçesinde şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; hakkında 7 suçtan adli makamlarca 4 yıllık arama kaydı bulunan 1 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.


GÜMRÜK KAÇAĞI
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalış-malara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda Edirne ili Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ekiplerimizin yapmış olduğu kontrol ve denetim faaliyeti esnasında şüpheli olarak durdurulan bir araçta yapılan aramada; gümrük kaçağı 10 adet oyun konsolu ve 40 şişe gümrük kaçağı alkollü içkiele geçirilerek el konulmuş olup olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikata yapılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ