DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

316 okunma

SÜTÜB’de seçimli genel kurul

Edirne İli Merkez Süloğlu ve Havsa İlçeleri Süt Üreticileri Birliği'nin 2022-2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Şubat 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilirken birliği 4 yıl süreyle yönetecek isimlerle Denetim Kurulu üyeleri ve üst birlik temsilcisi de seçilecek…

ABONE OL
2 Şubat 2024 16:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İli Merkez Süloğlu ve Havsa İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’nin 2022-2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Şubat 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilirken birliği 4 yıl süreyle yönetecek isimlerle Denetim Kurulu üyeleri ve üst birlik temsilcisi de seçilecek.
Edirne İli Merkez Süloğlu ve Havsa İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’nin 2022-2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Şubat 2024 Cumartesi günü sSaat 11.30 da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Toplantı Salonu’nda yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantısı, çoğunluk aran-maksızın 24 Şubat 2024 Cumartesi günü, saat 11.30′ da yine aynı salonda gerçekleştirilecek. Gehel kurulun gündem maddelerinden bazıları şöyle:
“Yönetim kuruluna her türlü taşınır taşınmaz mal almaya, satmaya, kiralamaya, kiraya ver-meye ve ipotek almaya, vermeye, bankalardan çek almaya, şahıslara ve kurumlara çek vermeye, banka-lardan para çekmeye, para yatırmaya, kredi kullanmaya, ulusal ve uluslararası kuruluşlardan kredi ve hibe almaya bunun karşılığında her türlü taahhütte bulunmaya, birlik üyelerine ihtiyaç halinde avans vermeye, alıcı firmalardan avans almaya, birliği her türlü özel, tüzel kişiler ile kamu kuruluşlarında temsil etmeye ilişkin işler için bağış almaya ve vermeye, personel almaya ve işten çıkarmaya, personelin ücretlerini belirlemeye, üretim ve tüketim merkezlerini kurmaya ve kiralamaya, avukat tutmaya ve azletmeye, AB projeleri hazırlamaya, uygulamaya, projelere ortak olmaya, her türlü proje konularını uygulamaya tam yetki verilmesi.
Desteklemeler için üyeler adına başvuruların yapılması için üyelerden yetki alınması ve gelecek desteklemelerden üyelik aidatının ve üyelerin birliğe borçlarının mahsup edilmesi, T.C.Tarım Ve Orman Bakanlığı’nın Süt Giriş Sistemi devam ettiği sürece üyelerimiz adına ilgili makamlara muvafakatname verilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
Döner Sermaye kapsamında üyelerin ödemesi gereken dosya masraflarının birlik tarafından ödendiği takdirde üyelerin gelecek desteklemelerinden ve süt bedellerinden mahsup edilmesi için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.
Üyelere yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere karşı alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda ve Birlik aracılığı ile 3. Şahıslardan aldığı hizmetler karşılığında oluşan borçlarının süt bedellerinden veya desteklemelerden mahsup edilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
Birliğe yeni kayıt olan üyeler için giriş aidatı ile mevcut üyelerin yıllık aidatının belirlenmesi ve karara bağlanması,
T.C. Ziraat Bankası hesabına yatırılan devlet süt ve diğer teşvik primlerinin birlik üyelerine dağıtılmak üzere ödenmesi hususunda yetki verilmesi.
2013 yılı öncesi ve 2013 dönemi ile 2018 dönemleri arasında Birlik ve Ticari İşletme bünyesinde oluşan ve tahsil imkanı olmayan aidat ve tüm diğer alacaklar hakkında görüşülmesi ve karara bağlanması,
Süt döken üyelerimizin süt bedellerinden, aracılığımız ile satışı yapılan alıcı firmalardan kullanılan avansların (avans,emtia,malzeme,gıda maddesi vs.) mahsubunun birliğimizce yapılmasına yetki verilmesi
Birlik Yönetiminin hakkı huzur ücretlerinin görüşülmesi.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ