DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18341070,44%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

292 okunma

Wushu Kung Fu fırtınası sona erdi

Edirne'de 17-23 Temmuz tarihleri arasında Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası Avrasya Kupası müsabakaları büyük bir coşkuyla tamamlandı…

ABONE OL
24 Temmuz 2024 17:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de 17-23 Temmuz tarihleri arasında Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen 7. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası Avrasya Kupası müsabakaları büyük bir coşkuyla tamamlandı. Şampiyonaya Türkiye, Afganistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Libya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Yemen ve Hollanda’dan yaklaşık 1100 sporcu katıldı.


Yoğun Katılım Ve Coşkulu Müsabakalar
Edirne’de gerçekleştirilen bu büyük organizasyon, sporcuların yoğun katılımı ve gösterdikleri performanslarla dikkat çekti. Farklı ülkelerden gelen sporcular, wushu kung fu sporunun en iyisi olmak için kıyasıya mücadele etti. Şampiyona boyunca gerçekleştirilen müsabakalar, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Sporcuların gösterdiği üstün performans ve teknik beceriler, wushu kung fu’nun ne kadar zorlu ve yetenek gerektiren bir spor olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


Final Müsabakaları Ve Kupa Töreni
Şampiyonanın son günü olan 23 Temmuz’da, final müsabakaları gerçekleştirildi. Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Selim AKve Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman AKYÜZ sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Akyüz, yaptığı konuşmada, şampiyonanın başarılı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Akyüz: “Türkiye, Dünya Çapında Organizasyonlara İmza Atmaya Devam Ediyor”
Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada, “1100 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 6 gün süren şampiyonada güzel müsabakalar ortaya kondu. Türkiye’nin dünya çapında organizasyonlara imza atmaya devam ettiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Şampiyonaya katılan tüm sporculara, takımlara ve teknik heyetlere teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ