DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21550250,23%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

101 okunma

Taraftardan Edirnesporlu futbolculara nasihat

Sınır Beyi Taraftar Derneği, Edirnespor'un yarın oynanacak Mardin 1969 Spor maçı öncesi bazı futbolcuların paylaşımları üzerine, ”Edirne'de ve Edirnespor'da hiç kimsenin alacağı kalmaz, kalamaz” diyerek içlerinin rahat olmasını istedi…

ABONE OL
19 Nisan 2024 16:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sınır Beyi Taraftar Derneği, Edirnespor’un yarın oynanacak Mardin 1969 Spor maçı öncesi bazı futbolcuların paylaşımları üzerine, ”Edirne’de ve Edirnespor’da hiç kimsenin alacağı kalmaz, kalamaz” diyerek içlerinin rahat olmasını istedi.
Sınır Beyi Taraftar Derneği’nden “Edirnesporumuzun ‘Futbolcu’ Topluluğuna İthafen” başlıklı açıklamasında şunlara yer verildi:;
“Günümüzde spor kulüplerinin yaşadığı mali sıkıntıların aynılarını Edirnesporumuzun da yaşadığı aşikardır. Ancak yaratılan imkanlar, bir şekilde kaynak bulunup ödenilen maaşlar ve ‘sözü verilen’ primlere rağmen; her kritik karşılaşma öncesi, başını ‘Edirne çocuğu’ diyerek hitap ettiğimiz ve desteklediğimiz, sezon başından beri gözle görülür bir katkısı bulunmayanların çektiği futbolcularımızın paylaştıkları yazıları öfkeyle okuduk.
Son deplasman galibiyetinin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen; her deplasmana grubumuzda bulunan bir çok takımın aksine 2 gün önceden ve uçakla giden, en iyi otellerde kalan, bunlara rağmen kaybedilen puanlardan sonra herhangi bir yaptırımla veya kötü bir karşılamayla karşılaşmayan bu kendini bilmez topluluk artık sınırı aşmıştır. Sezon başında; küme düşmesi garantilenen takımlarla oynanılan maçlardan prim alınmayacağına dair sözün verilip, günümüze geldiğimizde yine küme düşmesi garantilenmiş Arguvanspor ve Tarsus İY maçlarına prim istenilmesi ne denli bir şuursuzluktur bilmek isteriz.
Kendilerini küçük düşürmekten başka bir şey olmayan bu paylaşımların kim veya kimler tarafından hazırlanıp paylaştırıldığını biliyoruz. Bu çirkin olayı planlayan kendini bilmezleri, paylaştıkları yazıda da belirttikleri gibi şehri terkedecek kadar ‘yürekleri’ varsa en kısa zamanda valizlerini alıp gitmelerini tavsiye ediyoruz. Aksi halde; pazar günkü oynanacak Mardin karşılaşmasında olası bir ‘MAÇ SATMA GİRİŞİMİ’nde veya Edirnespor ismine, taraftarına ve yönetimine herhangi bir çirkin bir ifade, yazı veya harekette bulunmaları takdirde olacaklardan bizlerin sorumlu olmadığını da belirtiyoruz.
Edirne’de ve Edirnespor’da hiç kimsenin alacağı kalmaz, kalamaz. İçiniz rahat, kafanız ayık olsun; pazar günü görüşmek üzere.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ