DOLAR 32,2038 0%
EURO 35,0130 0%
ALTIN 2.502,100,07
BIST 10.728,230,80%
BITCOIN 21597900,10%
Edirne
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

86 okunma

Miniklerden büyük adımlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Dünya Atletizm Günü için 81 ilde eş zamanlı olarak programlanan Çocuk Atletizm Etkinliği ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Okullararası Minikler İl Birinciliği Atletizm Etkinliği Şükrüpaşa Atletizm Sahası'nda gerçekleştirildi…

ABONE OL
8 Mayıs 2024 18:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Dünya Atletizm Günü için 81 ilde eş zamanlı olarak programlanan Çocuk Atletizm Etkinliği ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Okullararası Minikler İl Birinciliği Atletizm Etkinliği Şükrüpaşa Atletizm Sahası’nda gerçekleştirildi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Minik adımlardan Büyük adımlara’ etkinliği, 7-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Çocuk Atletizm Etkinlikleri, miniklerin sporla buluşmasına ve sağlıklı yaşam bilincinin pekişmesine önemli katkılar sağlıyor. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden etkinlikler sonrası yapılan açıklamada şunlara yer verildi:


“Atletizm etkinlikleri kapsamında, çocuklarımız farklı kategorilerde nefes kesen performanslar sergiliyor. 60 metre koşu, uzun atlama, fırlatma topu ve 5×60 metre bayrak koşusu gibi disiplinlerde genç yeteneklerimiz harikalar yaratıyor. Bu etkinlik sayesinde çocuklarımızın sporla tanışması ve yeteneklerini keşfetmesi sağlanıyor.
Etkinliğe katılan tüm minik sporcularımız, gösterdikleri yoğun ilgi ve performanslarıyla büyük beğeni topladılar. Katılımcılarımız, birbirleriyle rekabetin keyfini çıkarırken, dostluk ve sporun ruhuyla bir araya geldiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığının öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Minik adımlardan Büyük adımlara’ etkinliği, Türkiye genelinde sporun ve sağlıklı yaşamın yaygınlaşmasına önemli katkılar sunuyor. Çocuklarımızı spora teşvik etmek ve onları geleceğe hazırlamak adına yapılan bu etkinlikler, gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmalarına olanak sağlayarak onları destekliyor ve teşvik ediyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ