DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

190 okunma

Maraton’da kayıtlar TAF sitesinden!

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BÜDDER) Başkanı Önder Akdağ, bu yıl 21 Nisan'da 9'uncusu gerçekleştirilecek Uluslararası Edirne Maratonu'nun 1 Ocak itibariyle başlayan kayıtlarının Türkiye Atletizm Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapıldığını duyurdu.

ABONE OL
5 Ocak 2024 17:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BÜDDER) Başkanı Önder Akdağ, bu yıl 21 Nisan’da 9’uncusu gerçekleştirilecek Uluslararası Edirne Maratonu’nun 1 Ocak itibariyle başlayan kayıtlarının Türkiye Atletizm Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapıldığını duyurdu.
Edirne’de bu yıl 9’uncusu gerçekleş-tirilecek Uluslararası Edirne Maratonu’nda geri sayım sürerken, sporcu kayıtları 1 Ocak itibariyle baş-ladı.
Organizasyonu düzenleyen BÜD-DER Başkanı Önder Akdağ, bu yıl kayıt-larda yeni sistem baş-lattıklarını açıklayıp, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yürütüldüğünü söyledi.
Sporcuların kayıtlarını hem edirnemaratonu.org hem de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun sitesinden yapabildiğini anlatan Akdağ, “Ayın 1’i itibariyle 9’uncu Uluslararası Edirne Maratonu’nun kayıtları açıldı. Bu yıl kayıtlarla ilgili yeni bir yöntem kullanıyoruz. Bunu aynı zamanda sporcuları bilgilendirmek adına da anlatıyorum. Bu yıl Türkiye Atletizm Federasyonu ile bir iş birliği yaptık ve sporcu kayıtlarını daha güvenli alanda oluşturabilmek adına Türkiye Atletizm Federasyonu sayfasından yürütüyoruz. Doğal olarak hem edirnemaratonu.org.tr hem de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun sayfası olan taf.org.tr sayfaları üzerinden dileyen bütün sporcular istediği kategoride gelip kayıtlarını daha güvenli alanda oluşturabilecekler. Bunu önemsiyoruz çünkü bir anlamda federasyonu biz teşvik ettik. Sporcuların kart bilgileri ve diğer güvenlikleri konusunda da böylece daha güvenli bir alanda kayıt oluşturmalarının önünü açmış olduk” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ