DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22425881,08%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

214 okunma

K.Ardaspor’da Osmanlı üzüntüsü!

Edirne'nin Süper Amatör Lig takımlarından Karaağaç Ardaspor Kulübü Başkanı Birol Salçın, geçtiğimiz Pazar günü Osmanlı Köyü'nde oynanan Osmanlı Spor karşılaşmasında kendilerine ağza alınmayacak kelimeler sarf edilerek hak etmedikleri bir durumla karşılaştıklarını belirterek büyük tepki gösterdi…

ABONE OL
4 Mart 2024 16:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Süper Amatör Lig takımlarından Karaağaç Ardaspor Kulübü Başkanı Birol Salçın, geçtiğimiz Pazar günü Osmanlı Köyü’nde oynanan Osmanlı Spor karşılaşmasında kendilerine ağza alınmayacak kelimeler sarf edilerek hak etmedikleri bir durumla karşılaştıklarını belirterek büyük tepki gösterdi.
Kulüp Başkanı Salçın,karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımını ”Yazıklar olsun” diye sonlandırırken şunlara yer verdi:
“Bugün oynadığımız Osmanlı Spor maçına İlimize bağlı Osmanlı Köyümüze çok temiz, çok güzel duygular ile gittik ve maçın başlama düdüğüne kadar güzel bir şekilde karşılandık. Sonrasında gençlerimiz sahada mücadele verirken gördük ki dostluk havası bambaşka bir havaya büründü ve bu anlardan sonra yaşanılanlar bizi derinden üzdü!!!
Bizi ne mi üzdü?
İlk devre oynadığımız Osmanlı Spor maçında Yıldırım İbrahim Acar Tesisleri’nde biz kendilerini ağırladık yönetim kurulundan oldukları söylenen kişilerle birlikte maç izledik, sahada da skor anlamında olumsuzluklar yaşamamıza rağmen sükunetimizi koruduk, asla hiç bir yöneticiye, teknik heyete ve evladımızdan ayrı görmediğimiz sporcu kardeşlerimize asla kötü söz, küfür etmedik.
Ama bugün hak etmediğimiz şekilde bir durumla karşılaştık, gencecik kardeşlerimize, hocamıza bizlere anamıza, bacımıza namusumuza ağza alınmayacak kelimeler edildi. Biz her türlü delikanlı gibi bu karaktersizlere karşı dik durduk.
Fakat bizi üzen namusumuzu onurumuzu her koşulda teslim edebileceğimiz Jandarma Komutanlığı Personelinin tepkisizliğiydi.

Oraya nasılsa dostlarımıza geldik hepimizin arkadaşları bu insanlar sonuçta hepimiz biriz zihniyetiyle gidip kalleşçe küfürlere göz yuman dost kardeş sandığımız kişilerdi.Yazıklar olsun.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ