DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

240 okunma

K. Arda Spor’a hava değişimi

Edirne'nin kadın futbol liglerindeki tek ekibi Karaağaç Arda Spor, komşu ülke Yunanistan' ın Orestiada şehrinde Orestis Kadın Futbol Takımı'nın konuğu oldu…

ABONE OL
22 Şubat 2024 15:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin kadın futbol liglerindeki tek ekibi Karaağaç Arda Spor, komşu ülke Yunanistan’ ın Orestiada şehrinde Orestis Kadın Futbol Takımı’nın konuğu oldu.
Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Birol Salçın, Yunanistan’dan dönüş sonrası sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği “Hayallerimizin sınırı yok” başlıklı paylaşımında, “Hepinize komşudan selamlar getirdik” diyerek şunları aktardı:
“Bugün Edirne Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı olarak güzel bir deneyimi daha yaşadık, komşu ve dost ülke Yunanistan’ ın Orestiada şehrinde Orestis Kadın Futbol takımının misafiri olduk. Bu süreçte bu hayallerimizi kurmamızda, hedeflerimizi belirlememizde bizlere ışık tutan, bizlere inanan, güvenen, destek olan sayın Valimiz Yunus Sezer’ esonsuz teşekkürler.


Yola çıktığımız ilk günden beri bizlerden desteğini esirgemeyen başta Edirne Belediye Başkanımız sayın Recep Gürkan olmak üzere tüm Belediye personeline, emeklerinden dolayı teşekkürler.
Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Selim Ak’ a tüm imkanlarıyla bizlerin arkasında durduğu desteklediği için teşekkürler.
Kapısını çaldığımız ilk günden beri bizlere baba şefkati ile yaklaşan kucak açan değerli büyüğümüz Olin Yağ Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulübümüzün Onursal Başkanı değerli büyüğümüz sayın Mehmet Edip Ağaoğulları’ na sonsuz teşekkürler.


İsimlerini satırlara sığdıramayacağımız nice destek verenlerimiz, sevenlerimiz hepinizin emeğine sağlık.
Bugün sizlerin sayesinde ülkemizi, şehrimizi, Türk Milleti’nin sıcaklığını Yunanlı dostlarımıza bir kez daha göstermek bizlere vesile oldu gururlu ve mutluyuz.
Hepinize komşudan selamlar getirdik. Spor kardeşliktir.”
Orestis Kadın Futbol Takımı ile Orestiada Stadı’ndan dostluk maçı yapan Karaağaç Arda Spor, ev sahibi takımın oyuncularına baklava ikram etmekten de geri kalmadı.
Karaağaç Arda Spor, ligin 6. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü lider Bağcılar Spor’a konuk olacak.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ