DOLAR 33,9927 0.28%
EURO 37,8640 0.68%
ALTIN 2.818,250,32
BIST %
BITCOIN 1961537-3,62%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

306 okunma

Fransa’dan Edirnespor’a mesaj!

Edirnespor'un Yıldırım semtinden gelip, profesyonel olan futbolcusu, halen Fransa da yaşayan Özkan Karson, transfer edilen futbolcuların kenti terk etmelerinin ardından Edirnespor için başlattığı yardım kampanyasını alt yapıya önem verilmediği için sonlandırdığını belirterek, topladığı paraları SMA hastası çocuklara bağış yaptığını söyledi…

ABONE OL
8 Eylül 2024 14:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirnespor’un Yıldırım semtinden gelip, profesyonel olan futbolcusu, halen Fransa da yaşayan Özkan Karson, transfer edilen futbolcuların kenti terk etmelerinin ardından Edirnespor için başlattığı yardım kampanyasını alt yapıya önem verilmediği için sonlandırdığını belirterek, topladığı paraları SMA hastası çocuklara bağış yaptığını söyledi.
Aklı ve kalbi Edirnespor için atan Özkan Karson, “Edirnespor efsane takımın eski futbolcusu Özkan Karson” imzasıyla sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımında şunlara yer verdi:
“Edirnespor transfer yasağı vardı, bir yerde sevindim. Öz Edirne evlatlarına fırsat doğmuştu. Hep düşündüğüm olay gerçek olacaktı. Kendimce yardım kampanyası başlattım. Sevdiğimiz insanlar yardım sözü almıştım. Taşın altına elimi koymak bana yakışırdı. Çünkü efsane Edirnespor oyuncusu olarak, öğrendiğim kadar transfer yasağı kalkmış, piyasada futbol kalitesi ne olduğu belli olmayan futbolcuları toplamaya başladılar. Edirne’nin öz evlatları dışlanmaya başlandı. Edirnespor, Edirne’nin öz evlatlarına emanet edilmesi gerekir. Alt yapıya değer verilmeli. Dışarıdan ne kadar futbolcu alırsan al parasını vermedim mi giderler. Edirne’nin öz evlatları bedava oynar. Çok üzüldüm. Edirne şampiyon olma durumu yok. Kaybedeceği bir şey yok. Kazanmak istiyorsa öz evlatları kazanması lazım. Yardım kampanyamı sonlandırdım. Topladığım paraları SMA hastası çocuklara bağış yapıyorum.
Edirnespor yönetimi yanlış içinde yanlış. Edirnespor yönetimi aklı varsa Edirnespor’a gelir getirecek işlerle uğraşsınlar. Birilerin yardımı ile bu işler yürümez.Bir gün amatör kümede oynar. Sistem basit. Trakya’da yetenekli çocukları Edirnespor’a kazandırmak. Sıfır maliyet. Uzman olmaya gerek yok. Edirne’de gençlerin önünü kapatanlar bu ayıba devam etsinler.
Edirnespor yönetimi ve başkanı, Edirneli gençlere muhtaç olduğunda değil her zaman Edirnespor’un kapıları açık olması gerekir. Edirnespor, Edirneli teknik direktörlere şans verilmeli. Arda Denizeri hoca, Kadir hoca. Genç ve yetenekli, başarılı İbrahim Milet hocamıza, Mustafa Ülkü hocamıza, Melih hocamıza. Hocalarımızı küstürmeyelim. Zor zamanda değil, her zaman Edirnespor’un kapılarını lütfen açın. Edirnespor efsane takımın eski futbolcusu Özkan Karson.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ