DOLAR 32,2707 0.02%
EURO 34,7153 -0.08%
ALTIN 2.404,480,19
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN %
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Hudut Gazetesi
  • Spor
  • “Fenerbahçe Kongre Üyesi Serhat Emre Demir: ‘Güçlü Bir Camia Olarak Zor Zamanları Aşacağız'”
141 okunma

“Fenerbahçe Kongre Üyesi Serhat Emre Demir: ‘Güçlü Bir Camia Olarak Zor Zamanları Aşacağız'”

"Fenerbahçe Kongre Üyesi Serhat Emre Demir, kulübün yaşadığı zor dönemler hakkında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
4 Nisan 2024 10:48
4

BEĞENDİM

ABONE OL

Camia olarak Zor Zamanlardan Geçiyoruz, Ancak Güçlü Bir Camiayız

Serhat Emre Demir, kulübün yaşadığı zor dönemler hakkında açıklamalarda bulundu. Demir, “Camia olarak zor zamanlardan geçiyoruz, tüm Türkiye bunları biliyor. Bir tepki vermemiz gerekiyordu ve verdik. Biz çok güçlü bir camiayız. Sadece futbolsal düşünmeyin, bunu tüm branşlarda görürsünüz. Bu denli başarılı bir kulüp dünyada kaç tane var, sayar mısınız? Bence bir elin parmağını geçmez. Evet, zor günlerden geçiyoruz, fakat zor zamanlarda ülkeye birbirimize sıkı sıkıya bağlanıp kulübümüz için neler yapabileceğimizi gösterdik, gerekirse göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Federasyon Sorunlarımızı ve İsteklerimizi Görmezden Geliyorlar, Sayın Mehmet Büyükekşi ve Yönetimi Desteği Karşılıksız Bıraktı

Serhat Emre Demir, federasyonun kulübün sorunlarını ve isteklerini görmezden geldiğini belirterek, “Sayın Mehmet Büyükekşi ilk geldiği zaman en çok destek verenlerden biri başkanımız Ali Koç’tu. Fakat Sayın Büyükekşi ve yönetimi bu desteği karşılıksız bıraktılar. 2020 yılından beri süren bir davamız var fakat hala çözüme kavuşmadı, evet ya da hayır denmedi. Hakem sorunları da cabası. Ben kendisinin devam etmesinin sakıncalı olduğunu düşünüyorum, kulüp içi ve dışındaki büyük bir kesim de benimle aynı fikirde.” şeklinde konuştu.

Onların Ne Kadar Maç Kazandıkları Önemli Değil, Biz Tüm Maçlarımızı Kazanıp Şampiyon Olacağız

Serhat Emre Demir, rakip takımın ne kadar maç kazandığının önemli olmadığını belirterek, “Biz tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız, buna inanıyorum. Bu sene lige 10’da 10 yaparak başladık ve tarihimizin en iyi kadrolarından birini kurduk. Sadece futbol oynamak istiyorlar, tek dertleri bu. Hepsı çok iyi insanlar. Avrupa’da iyi giden bir form durumumuz var, umarım Atina’ya giderek ülkeye yeni bir kupa getiririz, buna inancım tam. Galatasaray’ın kimlerle oynadığı ve kimleri yendiklerini önemsemiyoruz. Biz her maçımızı kazandığımız takdirde şampiyonuz. Rams Parkta Galatasaray’ı yenip şampiyon olacağız.” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ