DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20666060,91%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

160 okunma

Edirnespor’dan Başkan Gürkan’a teşekkür

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Kulübü yöneticileri ile iftar yemeğinde biraraya geldi. Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Yaren Ayaydın, Edirnespor'a verdiği büyük katkılar nedeniyle Başkan Gürkan'a teşekkür paleketi verdi.

ABONE OL
27 Mart 2024 12:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Kulübü yöneticileri ile iftar yemeğinde biraraya geldi. Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Yaren Ayaydın, Edirnespor’a verdiği büyük katkılar nedeniyle Başkan Gürkan’a teşekkür paleketi verdi.
Edirenspor yöneticileri, “Edirnespor Yönetimi olarak bu anlamlı gecede Recep Gürkan’a duyduğumuz sevgimizi ifade etmek isteriz. Edirne’nin değerli Belediye Başkanı’nın destekleri, takımımızın başarılara ulaşmasında büyük bir etken olmuştur’ dedi.


Kulüp yöneticileri, “Onun liderliği ve kararlılığı, 10 yıl önceki zorlu dönemlerde takımımızı ayakta tutarak, borçları ödeyip tekrar liglere döndüğümüzde bizi gururlandırmıştır. Bugün, 3. Ligdeki başarılı performansımızın temelinde de bu kararlılık ve desteği görmekteyiz. Bu iftar yemeğinde Recep Gürkan’a bu plaketi sunarak, onun desteklerine ve liderliğine olan minnetimizi ve saygımızı ifade etmek istiyoruz. Recep Gürkan’nında dediği gibi, her adımda yanlarında olacak ve birlikte daha nice başarılar elde edeceğiz. Edirnespor sevdalıları olarak, şehrimizi ve takımımızı daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Yaren Ayaydın tarafından teşekkür plaketi verilen Başkan Gürkan da açıklamasında şunlara yer verdi:
Bilenler bilir, sevdamız, takımımız Edirnespor’umuz için bugüne kadar neler yaptığımızı…
10 yıl önce BAL liginden aldığımız, 20 yıllık tüm borçlarını ödeyerek, takımı tekrar ayağa kaldırdığımız Edirnespor’umuz 4 yıldır, 3. Ligde başarıyla mücadele ediyor.
Bu akşam düzenledikleri iftar yemeğinde Edirnespor’a verdiğimiz desteklerden dolayı beni plaket ile onurlandıran Edirnespor’umuzun Yönetim Kurulu Başkanı Onur Yaren Ayaydın’a ve tüm Edirnespor sevdalılarına teşekkür ediyorum.
Bu akşam hayatımdaki en özel ve en anlamlı gecelerde biri oldu.
Bundan sonrada her bir adımınızda yanınızda olmaya devam edeceğim.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ