DOLAR 32,2657 0.07%
EURO 34,7446 -0.14%
ALTIN 2.400,57-0,35
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN 2037545-0,24%
Edirne
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

180 okunma

Edirnespor’da ‘moral’ gecesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Play-Off'a kalmayı garantileyen Edirnespor'da yönetim, futbolcular ve ailelerinin katılımıyla moral gecesi düzenledi… Edirne Valisi Yunus Sezer'in de katıldığı etkinlikte konuşan kulüp bakanı Yaren Ayaydın, "İnşallah Ankara'ya finale gideceğiz ve bu şehre o kupayı getireceğiz" dedi…

ABONE OL
26 Nisan 2024 13:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Play-Off’a kalmayı garantileyen Edirnespor’da yönetim, futbolcular ve ailelerinin katılımıyla moral gecesi düzenledi.
TFF 3’üncü Lig’de, 2’nci Lig’e yükselme yolunda oynanacak Play-Off”a katılmayı garantileyen Edirnespor’da yönetim, futbol-culara ‘moral gecesi’ jesti yaptı. Edirne’de bir restoranda ger-çekleştirilen geceye futbolcular aileleriyle birlikte katılırken, Edir-ne Valisi Yunus Sezer de takımı yalnız bırakmadı.


‘BU ŞEHRE O KUPAYI GETİRECEĞİZ’
Etkinlikle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Onur Yaren Ayaydın, “Uzun bir aradan sonra biliyorsunuz Edirnespor Play-Off”a kaldı, bunun mutluluğu var. Biz de bu akşam futbolcularımız ve aileleriyle birlikte, sayın valimiz Yunus Sezer’in de katılımıyla bir moral gecesi düzenledik. Bu hafta sonu Ayvalık’a gidiyoruz. Büyük bir ihtimalle Play-Off”un ilk turunda yine Ayvalık’la eşleşeceğiz, sıralamada değişiklik olmazsa grupta. Onun da tarihi belli oldu. 2 Mayıs Perşembe günü Play-Off maçı oynayacağız. İnşallah bu şehre kupayı getireceğiz. İlk turda Ayvalık’ı yeneceğiz, sonraki rakiplerimizi bekleyeceğiz. Sırasıyla Ordu-İnegöl maçının galibiyle oynayacağız, sonra Aliağa ile oynayacağız. İnşallah Ankara’ya finale gideceğiz ve bu şehre o kupayı getireceğiz” dedi.


Vali Sezer’e de zor zamanlarında takımın yanında olduğu için teşekkür eden Ayaydın, “Valimizin sene başından beri destekleri var. Özellikle en zor zamanlarda yanımızda oldu. Kendisinin katkıları çok büyük. O da şampiyonluğu istiyor. Futbolu da, sporu da seven birisi. Edirnespor’a çok önem veriyor. Bu akşam bizimle birlikte olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


VALİLİĞİN PAYLAŞIMI
Edirne Valiliği’nin sosyal medya hesabından gerçekleştirilen paylaşımda da, “Valimiz Yunus Sezer, Play-Off’larda ilimizi temsil edecek olan Edirnesporumuzun değerli sporcuları ile bir araya geldi. Düzenlenen moral yemeğinde Vali Sezer, 2. Lig yolunda sporcularımıza başarılar diledi” ifadelerine yer verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ