DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

241 okunma

Edirnespor lidere bileniyor

TFF 3.Lig 1. Grup'ta puan cetvelinde ilk yarıyı play off hattında bitiren Edirnespor futbol takımı düzenli antrenmanlarla hafta sonu deplasmanda lider Kepez Spor Futbol A.Ş oynayacağı maça yoğun biçimde hazırlanıyor… Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, “Çok zor bir maç bizi bekliyor Kepez'de. Kepez maçından sonra oynayacağımız her maç final havasında olacak. Hedefimiz olan play off ve ardından 2. Lig'e çıkma mücadelemizi son ana kadar sürdürmek istiyoruz” dedi…

ABONE OL
7 Şubat 2024 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
TFF 3.Lig 1. Grup’ta puan cetvelinde ilk yarıyı play off hattında bitiren Edirnespor futbol takımı düzenli antrenmanlarla hafta sonu deplasmanda lider Kepez Spor Futbol A.Ş oynayacağı maça yoğun biçimde hazırlanıyor. Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, “Çok zor bir maç bizi bekliyor Kepez’de. Kepez maçından sonra oynayacağımız her maç final havasında olacak. Hedefimiz olan play off ve ardından 2. Lig’e çıkma mücadelemizi son ana kadar sürdürmek istiyoruz” dedi…


İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Edirnespor Futbol Takımı ilk üç haftada aldığı 7 puanla play off çizgisinde kalmaya devam ediyor.
Cumartesi günü deplasmanda grup lideri Kepez Spor Futbol A.Ş ile karşılaşacak olan Edirnespor’un haftanın ilk antrenmanında Salı günü Saraçhane stadında gözlemledik.
Saraçhane Spor Tesislerinde görüştüğümüz Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik ile gerçekleştirdiğim şöyleşi şöyle:
İKİNCİ YARIYA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK
-Hocam ilk yarı ve ikinci yarı için beklentilerimiz hakkında bir değerlendirme alabilir miyiz?
“İkinci yarıda üç maçta 7 puan alarak oldukça iyi bir başlangıç yapmış olduk. İlk yarıda puan cetvelinde istediğimiz yere gelmiştik zaten.
Bu hafta bay öncesi maçımızda lider Kepez Spor Futbol A.Ş. deplasmanına gideceğiz. Sonraki hafta bay olacağımız için bu maçtan puan veya puanlar almak istiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor Kepez’de. Kepez maçından sonra oynayacağımız her maç final havasında olacak. Hedefimiz olan play off ve ardından 2. Lig’e çıkma mücadelemizi son ana kadar sürdürmek istiyoruz.


SEÇİM DÖNEMİNDE DESTEK BEKLİYORUZ
Şu anda seçimler nedeniyle herkes bir telaş içinde olmasına karşın Edirne’ye gönül vermiş her kesimin Edirnespor’a destek çıkmasını bekliyoruz.
Grubumuz 3.liglerin en zorlu grubu bu yıl, bunun bilincindeyiz takım olarak. Biz Edirnespor olarak hedefimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.”
YENİ TRANSFERLER
-Takımdan gidenler olduğu gibi yeni transferler de oldu. Katılan oyuncularımızla ilgili düşünceleriniz nelerdir?
“Giden oyuncularımızın gittikleri yerlerde başarılı olmalarını diliyorum. Yeni transferlerimiz henüz uyum aşamasındalar daha. Performans olarak daha üst seviyelere gelmeleri için çalışıyoruz. Şu anda takıma adaptasyon aşamasında yeni gelen arkadaşlarımız. Bireysel olarak iyi durumda olsalar da takım bütünlüğü ve uyumunu da sağladıkları andan sonra çok daha faydalı olacaklarına inanıyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ