DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

283 okunma

Edirne’nin basket yıldızı Ayyıldız’ı bekliyor

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde sezonu A Grubu'nda ikinci bitirerek çapraz eşleşmede C Grubu'nun üçüncüsü Bursa'nın Ayyıldız takımı ile karşılaşacak olan DSİ Spor Kadın Basketbol Takımı hazırlıklarını yoğun biçimde sürdürüyor…

ABONE OL
14 Şubat 2024 16:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) sezonu A Grubu’nda ikinci bitirerek çapraz eşleşmede C Grubu’nun üçüncüsü Bursa’nın Ayyıldız takımı ile karşılaşacak olan DSİ Spor Kadın Basketbol Takımı hazırlıklarını yoğun biçimde sürdürüyor.
DSİ Spor’un Koç’u Alptuğ Akkaş, hafta sonu Bursa ekibiyle yapacakları maçın tarihinin netleşeceğini belirterek, rakip takım karşısında seriyi 2-0 geçerek bir sonraki seriye hazırlanmak için daha fazla vakit kazanmayı amaçladıklarını söyledi. Akkaş şunları kaydetti:


“Yavaş yavaş sakatlıkları atlatmaya başladık. Banu antrenmanlara başladı. Merve’nin durumu daha iyi. Şu an bir aksilik olmazsa maça kadar inşallah tam kadro çıkacağız gibi duruyor. Rakibimiz de gider grubun üçüncüsü. Bursa temsilcisi Ayyıldız. Onlar da iyi bir takım. Tecrübeli oyuncuları var. Genç, dinamik bir takım. Hedefimiz doğrultusunda planlayarak basamak basamak gidiyoruz. Bu yüzden ilk hedefimiz burada içerde iyi bir oyunla, kendi evimizde maçı kazanmak. Net bir şekilde kazanmak. Sonrasında da Bursa deplasmanında seriyi 2-0 geçmek istiyoruz ki bir sonraki seriye hazırlanmak için daha fazla vaktimiz olsun. Ama dediğim gibi, son 8’den önce Bursa maçını düşünüyoruz. Amacımız 2-0 geçmek.Ama basketbol bu. En iyi basketbolumuzu oynayacağız. Bu saatten sonra kötü oynama lüksümüz yok. Yüzde yüzümüzü sahaya yansıtacağız. Cumartesi günkü maçta işte tarih belli olduktan sonra salonu doldurmamız gerekiyor. Seyirci baskısını yaratmamız gerekiyor. Bakalım inşallah her şey istediğimiz gibi olur. Sonuçta çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
DSİ Spor Kadın Basketbol takımı Bursa’nın Ayyıldız takımı ile ilk maçını Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapacak. İkinci maç ise Bursa’da olacak. Gerekirse üçüncü maç yine Edirne’de oynanacak.
ELEME PROGRAMI
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde eleme turu müsabakaları 9 Şubat günü start aldı. 13 Şubat Salı gününe kadar 8 karşılaşma oynanırken dün de 2 karşılaşma daha yapıldı.Bugünkü 4 maç şöyle:
İzmir Büyükşehir Belediyespor – Samsun Zorlu Koleji
Celal Atik Spor Salonu / 14.00
Güngören Belediyesi – Beykoz Basketbol
Güngören Spor Kompleksi / 18.00
İzmit Zirve -Bursa Uludağ Basketbol Gelişim
Kocaeli Atatürk Spor Salonu / 18.00
Kadıköy Basketbol – Kainat Holdıng Kırklareli Fen Bilimleri

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ