DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

148 okunma

Edirne MEM ve GSHM’den çifte işbirliği

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, öğrencilerin akademik başarılarının yanında sportif olarak gelişim gösterecekleri, sağlıklı ve bilinçli sportif etkinlikler yapabilmelerine imkan sağlayacak iki protokol imzalandı…

ABONE OL
8 Şubat 2024 16:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında öğrencilerin sportif gelişimine katkı sunacak 2 protokol imzalandı.
Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, öğrencilerin akademik başarılarının yanında sportif olarak gelişim gösterecekleri, sağlıklı ve bilinçli sportif etkinlikler yapabilmelerine imkan sağlayacak iki protokol imzalandı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün Arda Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri katıldı.
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, imzalanan her iki protokolün de öğrencilere ve kente hayırlı olması dilenerek, şunlara yer verildi:


“GENÇLİK OFİS, KÜLTÜR, SANAT, SPOR, EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Protokol kapsamında, Müdürlüğümüz ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü – Edirne Gençlik Merkezi akademik, idari personel ve öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yan sıra gençlerin almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde is birliğinin artırılması ve desteklenmesi amacıyla Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesinde Genç Ofis açılacaktır.


İLİMIZDE SPORUN YAYGINLAŞTIRILMASI VE SPORTİF BAŞARININ ARTIRILMASINA İLİŞKİN KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON PROTOKOLÜ
Protokol, Müdürlüğüz ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilecek, sportif etkinliklerin verimliliğinin artırılmasına yönelik koordinasyon çalışmalarının sistemli bir şekilde yürütülmesi, ilimizde ortaöğretim düzeyinde bulunan öğrencilerin, performans sporuna katılımlarını artırmak suretiyle spor kültürünün kazandırdığı sorumluluk duyusu, stres yönetimi becerisi ve benzeri özelliklerinin geliştirilerek ders başarılarının artırılması amaçlanmıştır.
Protokol kapsamında ayrıca Müdürlüğümüze bağlı okullarımızda bulunan spor salonları Edirne Valiliğimizin öncülüğünde yürütülen “Okuldan Spora” ve “Mahalle Ligi” vb. kapsamında ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bağlı GSB Spor Okulları ile Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı spor kulüplerinin kullanımına açılarak okul sporlarına katılım ve sportif başarının artırılması amaçlanmıştır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ