DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

235 okunma

Edirne ASKF yeniden ‘Yıldırım’ dedi

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (ASKF) gerçekleştirilen olağan genel kurulda Ayhan Dinçe'e karşı yarışan mevcut başkan Muzaffer Yıldırım, 225 delegenin 117'sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi...

ABONE OL
9 Haziran 2024 15:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) gerçekleştirilen olağan genel kurulda Ayhan Dinçe’e karşı yarışan mevcut başkan Muzaffer Yıldırım, 225 delegenin 117’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Edirne’de ASKF’nin tesislerinde gerçekleştirilen 16’ncı olağan genel kurul, Cumartesi günü yapıldı. Divan Başkanlığını Oktay Canvermez, katipliklerini Bülent Bacıoğlu ve Önder Yücel’ in yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel kurulda, mevcut başkan Muzaffer Yıldırım ve Ayhan Dinç’in listeleri yarıştı. Yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu  ile mali raporların ibra edilmesiyle devam eden genel kurulda 225 delege yeni yönetim için oy kullandı.

Gerçekleştirilen seçimin ardından 225 delegenin 117’sinin oyunu alan Muzaffer Yıldırım, yeni dönem için yeniden başkanlığa seçildi. Ayhan Dinç ise kullanılan oyların 107’sini alırken, bir oy geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Edirne ASKF Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun dün 16.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdik. Genel kurula katılan tüm kulüp ve delegelerimize Yönetim Kurulum adıma çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecince yanımızda olan, destek veren tüm dostlara saygılar sunuyorum. Seçimin kaybedeni olmadığını, ilimizin sporuna katkı verecek her türlü fikir ve projelere açık olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Yıldırım’ın yönetim, disiplin ve denetim kurulu ile TASKK delegeleri listeleri şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu:

Muzaffer Yıldırım, Çağrı Muştu, Serkan Giyik, Caner Eygül, Erkan Davas, Hamza Erhan, Taner Karatepe, Serkan Aydınlık, İlknur Kobaş Tepe, Özkan Arsu, Emre Tezcan, Bülent Bacıoğlu, Altan Yavaş, Naim Avcıoğlu, Emrah Tuna

Denetim Kurulu:

Enver Orman, İhsan Gemalmaz, Arif Kale

Disiplin Kurulu:

İbrahim Cihan, Ufuk Gökçül, Latif Şaşmaz

TASKK Delegeleri:

Muzaffer Yıldırım, Serkan Giyik, Erkan Davas, Hamza Erhan, Caner Eygül, Çağrı Muştu, Özkan Arsu

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ