DOLAR 32,2869 0.08%
EURO 34,9094 0.26%
ALTIN 2.396,770,16
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1979439-2,70%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

427 okunma

BASKETBOLDA DSİ FARKI

ABONE OL
22 Aralık 2023 10:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı Edirne’yi Bölgesel Amatör Liglerde başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Bu yıl daha iddialı bir takım oluşturan ve gruplardan çıkmayı hedefleyen Edirne DSİ bu sezon oynadığı 5 karşılaşma sonunda hem grupta iddialı olduğunu hem de elemelerde büyük sürprizlere imza atabileceğini göstermiş oldu.

Cumartesi akşamı Mimar Sinan Salonu’nda maçtan önce deprem bölgesinde çocuklar için federasyon tarafından gönderilen oyuncaklar, bereler ve atkılar salona atıldı.

Edirne DSİ taraftarını bulmaya başlamış gibiydi son maçta. Edirne’de basketbola gönül vermiş bir çok taraftar bu yıl DSİ’nin maçlarını izlemek için salona gelmeye başladılar.

Maçtan bir gün önce Edirne Basketbol Taraftarları Derneği’nin oyunculara antrenmanda tatlı ikram ederek onları ziyaret etmeleri Edirne’de basketbol ateşinin yeniden yanmaya başladığının göstergesi gibiydi.

Edirne DSİ İzmit Zirvespor maçına fırtına gibi hızlı başladı. Daha maçın ilk dakikalarında hızlı oyununa tam saha baskısını da katınca 9-0’lık başlangıçtan sonra rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi.

Maçta baştan sona baskılı oyunu ve isabetli şut oranlarıyla maçı daha ikinci periyot sonunda bitirmiş gibi oldu.

Bu maçtan sonra grupta ilk yarı sona ermiş oldu. Ligde tek yenilgisi var Edirne DSİ’nin oda geçen yıl TBKL 1 için kurulmuş ama lige alınmadığı için bölgeselden başlamak zorunda olan bir takım. Yani rakibin oyuncuları ve bütçesi bölgesel ligin çok üzerinde.

Edirne DSİ bu gruptan en kötü ikinci çıkması halinde 6 maçlık çok zorlu bir basketbol macerası onu bekliyor. Üst üste içerde dışarıda oynayacağı eleme maçları olacak bunlar. Tüm elemeler final niteliğinde.

DSİ sezon başından beri bunun için çalışıyor, hazırlanıyor. Edirne basketbol seyircisi de böyle zorlu, heyecanlı bir maratonu özlemiş durumda.

DSİ gruptan çıktıktan sonra Edirne basketbol ateşiyle yanmaya hazır. Yeter ki DSİ’ye biraz destek verilsin.

Basketbol taraftarları şimdiden şarkılara başladılar bile.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ