DOLAR 32,3762 -0.34%
EURO 34,7204 -0.28%
ALTIN 2.390,02-1,33
BIST 10.171,891,26%
BITCOIN 18955601,19%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

141 okunma

25 Kasım’da Play-Off sınavı

Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Pazar günü play-off yolundaki tek rakip olan Mardin 1969 Spor ile 21 Nisan Pazar günü 25 Kasım Stadı'nda oynayacakları kendi evlerindeki son maçı seyircinin desteğiyle alacaklarına inandıklarını söyledi… Erçevik, Hudut'a yaptığı açıklamada kazanmaları halinde rakiplerinin alacağı sonuçlarla son hafta dördüncülük anlamında da şans doğabileceğinin altını çizerek, tüm taraftarları Mardin maçına beklediklerini bildirdi…

ABONE OL
17 Nisan 2024 17:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Pazar günü play-off yolundaki tek rakip olan Mardin 1969 Spor ile 21 Nisan Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda oynayacakları kendi evlerindeki son maçı seyircinin desteğiyle alacaklarına inandıklarını söyledi. Erçevik, Hudut’a yaptığı açıklamada kazanmaları halinde rakiplerinin alacağı sonuçlarla son hafta dördüncülük anlamında da şans doğabileceğinin altını çizerek, tüm taraftarları maça beklediklerini bildirdi.
Edirnespor’un yer aldığı TFF 3.Lig 1. Grup’ta 2023-2024 sezonunda son 2 hafta kalırken, tüm hesaplar play-off’a kalacak halen Edirnespor’un yer aldığı 6’ncı basamağa odaklandı.Kepez Spor’un birinci olarak 2.Lig’e yükseldiği grupta Aliğa, Ayvalıkgücü Belediyespor, 52 Orduspor Fk ve İnegöl Kafkas Spor Kulübü matematiksel olarak play-off oynama hakkını elden eden ilk 4 takım oldu. 5’inci ve son takım ise büyük olasılıkla Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda belli olacak.


Edirnespor ligin ilk yarısında kendisinden 6 puan gerideki 37 puanlı rakibi Mardin 1969 Spor’a deplasmanda 2-1 yenildiği için kazanması ve her türlü beraberlik halinde matematiksel olarak play-off’a adına yazdıracak. Sarı-kırmızılılar yenilmesi halinde son hafta alacakları bir puanla yine play-off hakkını elde etmiş olacak. Edirnespor kalan son iki maçını da kazanması halinde diğer takılman maçlarına göre play-off’a dördüncü sıradan dahi girebilecek. Mardin 1969 Spor gibi 37 puana sahip Küçükçekmece Sinop Spor’un Edirnespor ile arasındaki maç skorlarında dezavantajlı olması nedeniyle bu takımın play-off şansı bulunmuyor.
Hazırlıklarını 25Kasım Stadı’ndan sürdüren Edirnespor’un Teknik Direktörü Cahit Erçevik, kritik Mardin 1969 Spor karşılaşması öncesi Hudut’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


DÖRDÜNCÜLÜK ŞANSI DA DOĞABİLİR
“Şu an aşağıdaki rakiplerle aramızda 6 puanlık bir fark var. Geri kalan son iki haftayı baz aldığımızda. Rakip ilk maçta bizi 2-1 yendiği için burada da kazanıp play-off’a kalmak istiyoruz. Kazanamadığımız noktada beraberlik halinde de 6 puanlık farkı koruyacağımız için son haftada play-off potasına girmiş olacağız. Tabi biz mutlaka seyircimizin de desteğiyle. Son dönemlerde içerde oynadığımız maçlarda gerçekten çok önemli destekler veriyorlar sağ olsunlar. Onların desteğiyle stadı doldurarak burada kazanıp play-off’a girmek istiyoruz. Burada kazandığımız taktirde rakiplerimizin alacağı sonuçlarla son hafta dördüncülük anlamında da bir şansımız doğabilir. Bu şansı da son haftaya taşımak istiyoruz.


SAKATLIKLAR
Geçen hafta Ahmet Baykal’ın kasığında bir sıkıntı oldu. Şu an için ondan yararlanamayacağız. Geçen hafta artı bir de Atakan’ın tendomlarında sıkıntı vardı. O da bugün antrenmanlara başlayacak. Mustafa üç haftalık bir aradan sonra bugün antrenmanlara başlıyor. Selim üç haftalık aradan sonra o da bugün antrenmanlara başlıyor. Tabi şu an hazırlar mı? Değiller. Sakatlıktan dönüşü. Ama bütün bir hafta çalışmalara bakıp kadroya almak istiyoruz. Tabi ki son kararı son antrenmandan sonra vereceğiz.
SON 20-25 SENEYE DAMGA VURACAK BİR SEZON
Edirnespor profesyonel lige çıktıktan sonra, bu sene dördüncü senesi bildiğim kadarıyla. Üç dönemde benim çalışma durumum oldu. İlk dönemde düşme tehlikesi yaşayan bir takım iken güzel bir birliktelik sağlayıp ilk 6’da bitirmiştik.O zaman ilk beş play-off oynuyordu. Ertesi sene yine iyi başladığımız bir sezondu. Biz ayrıldıktan sonra ligi orta sıralarda bitiren bir Edirnespor oldu. Geçen sene de çok sıkıntılar yaşayan, kümede kalmayı son hafta garantileyen bir Edirnespor oldu yaşanan süreçte. Tabi bu sene gerek yönetimin yapmış olduğu hamlelerle iyi bir takım oluşturuldu.O takımla beraber şimdi haftalardır, aylardır play-off potasındayız. Bunu taçlandırmak istiyoruz. Edirnespor sonuçta BAL liginde 20 sonra 3.Lig’e, profesyonel lige adım attığında ilk play-off olacak. Dile kolay 25 yıllık bir süreçte. Tabi geçmiş dönemi hatırlamıyoruz. Çok ski olduğu için. O anlamda baktığınızda son 20-25 seneye damga vuracak bir sezon yaşıyor Edirnespor. İnşallah hafta sonu seyircimizin desteğiyle rakibimizi yenerek matematiksel olarak play-off’a adım atmak istiyoruz. Ondan sonra da play-off maçlarına odaklanıp inşallah o serüveni yaşamak istiyoruz. Şehre yaşatmak istiyoruz o heyecanı, o serüveni.Bu anlamda ben dediğim gibi hafta sonu maça bütün taraftarları bekliyorum.
25 KASIM’IN ZEMİNİ
Son dönemde gerçekten zemin düzelmeye başladı. Çok sıkıntılı bir süreçti. Bu tabi ki bizim gibi oynamaya çalışan takımlar için olumlu bir olay. Çünkü, biz burada ne kadar iyi zemin olursa seyircimize o kadar iyi futbol sergiletmek istiyoruz. Bütün bir sezonu suni çimde çalıştık. Çim sahada oynadık. Çim sahada maç yapıp suni çimde hazırlanmaz çok sıkıntı. Sahamızın durumundan dolayı, maç günü iyi olsun diye giremiyorduk.Şimdi artık havalar da düzeldi. Daha sağlıklı bir ortamda antrenman şansı doğmuş oldu.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ