DOLAR 34,0093 -0.16%
EURO 38,1121 0.53%
ALTIN 2.827,560,90
BIST 9.928,571,58%
BITCOIN 21211863,99%
Edirne
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

109 okunma

10’uncu maratona erken start

Edirne'de 1 Eylül'de gerçekleştirilen 9'uncu Uluslararası Edirne Maratonu'nu değerlendiren, Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü (BÜDDER) Başkanı Önder Akdağ, bir sonraki maratonu başarıyla gerçekleştirmek için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti…

ABONE OL
16 Eylül 2024 17:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de 1 Eylül’de gerçekleştirilen 9’uncu Uluslararası Edirne Maratonu’nu değerlendiren, Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü (BÜDDER) Başkanı Önder Akdağ, bir sonraki maratonu başarıyla gerçekleştirmek için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.
BÜDDER Başkanı Akdağ, kentte basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 9’uncu Uluslararası Edirne Maratonu’nu değerlendirdi. Akdağ, 1 Eylül’de gerçekleştirilen, yaklaşık 650 atletin katıldığı maratonun Edirne’ye yakışır şekilde yapıldığını belirtti.

Akdağ’a açıklamada, der-neğin başkan yardımcısı Hatice İrem Kaya da eşlik etti.


‘ÖNÜMÜZDEKİ AY 10’UNCU MARATON İÇİN HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLAYACAK’
Edirne’de koşulan maratonun, dünya standartlarında gerçekleştirildiğini anlatan Akdağ, “Bu organizasyonları gerçekleştirirken, bir inanmışlıkla, adanmışlıkla yolculuk gerçekleştiriyoruz. Bazen dönüp arkaya bakınca ‘9’u da yaptık, zaman çok çabuk geçiyor’ desek de, biz her sene bir maratonu gerçekleştirdikten sonra hemen ardından bir sonraki maratonun hazırlıklarına başlıyoruz. Önümüzdeki ay itibariyle 10’uncu Uluslararası Edirne Maratonu’nun da hazırlıkları başlamış olacak. Bu yolculukta bazen tek yürüyoruz bu yolu, bazen de desteklerle yürüyoruz. Bu organizasyonun kusursuz gerçekleşmesi için bu yıl bize katkı sunan sayın valimiz Yunus Sezer’e, Edirne Belediye Başkanımız Filiz Gencan Akın’a, sponsorlarımıza, yola çıktığımızdan beri desteğini bizden esirgemeyen kurumlara, kişilere hepsine ülkemiz ve şehrimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür organizasyonların sürdürülebilir olması için paradan daha kıymetli destekler var. Biz her zaman bu destekleri çok daha önemsiyoruz” dedi.
‘AMACIMIZ GELECEK NESİLLERE DAHA NİTELİKLİ ORGANİZASYON BIRAKMAK’
Organizasyonu, gelecek nesillere daha nitelikli ve büyümüş olarak teslim etmeyi amaçladıklarını söyleyen Akdağ, “Amacımız, daha sonraki yıllara bu organizasyonu, bir sonraki nesillere daha nitelikli, daha büyümüş halde teslim etmek. Ömrümüz vefa ettiğince de, bu işe gönül vermiş insanlarla da bu yolculuğa devam edeceğiz. Ülkemiz ve şehrimiz adına da, bir sonraki yıl bu organizasyonun 10’uncusunu başarıyla gerçekleştireceğiz. Her yıl maratonu farklı bir temayla gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz daha çok çevre ile ilgili farkındalıklar bizim önceliğimiz. 10’uncuyla ilgili çalışmalar yapıyoruz bir kaç alternatif var. Tam netleştiği zaman, zaten maratonun tarihini de belirlemiş olacağız, o süreci de sizinle paylaşacağız” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ