
YENİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı’nın açılışı yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Yeni Parti’nin Edirne’deki örgütlenme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Uzunköprü İlçe Başkanlığının açılışı da geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Yeni Parti Edirne Kurucu İl Başkanı Yücel Balkanlı, Yeni Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Osman Aydın, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Yeni Parti üyesi ve yol arkadaşı katıldı.
Törende birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, Uzunköprü İlçe Başkanlığının Yeni Parti’nin Edirne’deki örgütlenmesinde önemli bir merkez olacağı vurgulandı.

“YENİ PARTİ MİLLETİMİZİN UMUDU OLACAK”
Açılışta konuşan Yeni Parti Edirne Kurucu İl Başkanı Yücel Balkanlı, Uzunköprü örgütünün açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeni Parti’nin halkın iradesine dayanan güçlü bir siyasi hareket olarak yoluna kararlılıkla devam ettiğini belirtti.
Balkanlı, “Bugün Uzunköprü’de yalnızca bir parti binasının açılışını gerçekleştirmiyoruz. Aynı zamanda halkımızın değişim, adalet, demokrasi ve daha iyi bir gelecek talebine kapı açıyoruz. İl ve ilçe örgütlerimizle, belediye başkanlarımızla, üyelerimizle ve tüm yol arkadaşlarımızla birlikte büyüyerek yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Uzunköprü İlçe Başkanı Osman Aydın da açılışa gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, ilçede Yeni Parti’nin daha geniş kitlelere ulaşması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

GENCAN: PARTİMİZİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan’da “Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde; halkın içinde olan, dinleyen ve çözümü birlikte üreten siyaset anlayışımızı Edirne’nin her köşesinde büyütmeye devam edeceğiz. İlçe Başkanlığımız Uzunköprü’müze ve partimize hayırlı olsun” dedi.
Gencan açılış sonrası paylaşımında şunlara yer verdi:
Uzunköprü’de Yeni Parti İlçe Başkanlığımızın açılışını, yol arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik.
İl Başkanımız Yücel Balkanlı, Uzunköprü İlçe Başkanımız Osman Aydın, Uzunköprü Belediye Başkanımız Ediz Martin; ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, partimizin farklı kademelerinde bugün görev yapan ve geçmiş dönemlerde görev almış yol arkadaşlarımızla açılışımızın heyecanını hep birlikte paylaştık.
Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde; halkın içinde olan, dinleyen ve çözümü birlikte üreten siyaset anlayışımızı Edirne’nin her köşesinde büyütmeye devam edeceğiz.
İlçe Başkanlığımız Uzunköprü’müze ve partimize hayırlı olsun.

Açılış töreninde katılımcılar, birlik ve beraberlik içerisinde “Yeni Parti” sloganlarıyla büyük bir coşku yaşadı.
Yeni Parti Edirne İl Başkanlığı, Uzunköprü İlçe Başkanlığının açılmasıyla birlikte Edirne’nin tüm ilçelerinde örgütlenme çalışmalarını güçlendirerek sürdürme kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Yeni Parti, Edirne’den yükselen heyecan ve örgütlenme gücüyle Türkiye’nin geleceğine dair mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.


