DOLAR 32,2507 -0.04%
EURO 34,6995 -0.1%
ALTIN 2.397,59-0,10
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2015514-1,15%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

1294 okunma

Üzmen aday adaylığını duyurdu

Edirneli iş insanı Seyfi Alp Üzmen, CHP'den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi… Üzmen, "Edirne'mizin sıkıntılarını biliyoruz, problemlerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu problemleri çözecek ekibimiz ve projelerimiz hazır. Bu sebeple aday adayı oldum" dedi…

ABONE OL
7 Aralık 2023 15:52
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirneli iş insanı Seyfi Alp Üzmen, CHP’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
İnşaat ve ihracat işleriyle uğraşan Edirneli iş insanı Seyfi Alp Üzmen, CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı. Partide gerçekleştirilen basın açıklamasıyla aday adaylığını duyuran Üzmen’e, dost ve yakınları destek verdi. CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’nın da katıldığı açıklamada Üzmen, Edirne’nin sıkıntılarını bildiğini belirtip, bu konuda ekibi ve projelerinin hazır olduğunu söyledi.
‘EDİRNE’NİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ’
Çıktığı yolda kendisine destek veren herkese teşekkür eden Üzmen, “Edirne’mizin sıkıntılarını biliyoruz, problemlerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu problemleri çözecek ekibimiz ve projelerimiz hazır. Bu sebeple aday adayı oldum. Eğer Edirneliler de teveccüh gösterirse ve Allah nasip etmişse, Edirne’mizin başkanlığına da adayım. Bu münasebetle burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Çıktığım bu yolda verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.


SEYFİ ALP ÜZMEN
Evli ve iki çocuk sahibi Seyfi Alp Üzman, 20 Haziran 1968de Çorlu’da doğdu. İki yaşından itibaren Edirne’de ikamet etmektedir. Edirne İstiklal İlköğretim Okulu ve Atatürk Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra Edirne Lisesi’nde eğitimine devam etti. Üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olduktan sonra eczacılık, ihracat ve inşaat sektörlerinde aktif rol oynadı. 1990 yılında İstanbul’da açtığı Alp Eczanesi’ni artan işleri sebebiyle 2000 yılında devretti. 1994 yılından itibaren İtalya, Macaristan, Bulgaristan ve Rusya’da kurduğu şirketler aracılığıyla Türkiye’den ithal ettiği gıda ve sanayii ürünlerinin dağıtım ve satışlarını yaptı. Irak Najef Kültür Sarayı, İstanbul Kağıthane Başbakanlık Arşiv Binası, İstanbul Aksaray Vergi Dairesi yurtiçi ve yurtdışında tamamladığı inşaat projelerine örnektir. İnşaat sektöründe son olarak kendi yatırımı olan Edirne’de Cadde Panorama projesini tamamlamıştır.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ