DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

235 okunma

Sedefçi’den ‘En büyük aşk Atatürk’ takvimi

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara 'En Büyük Aşkımız Atatürk' yazılı takvim dağıttı...

ABONE OL
14 Şubat 2024 13:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara ‘En Büyük Aşkımız Atatürk’ yazılı takvim dağıttı.
İYİ Parti Adayı Sedefçi, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘En Büyük Aşkımız Atatürk’ yazılı takvim hazırlatan Sedefçi, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara takvim dağıtıp sevgililer gününü kutlayan Sedefçi, aynı zamanda desteklerini de beklediğini aktardı. Sedefçi, 1 Nisan sabahı Edirne’de İYİ Parti’nin güneşinin doğacağını söyledi.


Edirne’ye özlediği belediyecilik hizmetini vermek için hazırlandıklarını belirten Sedefçi, “14 Şubat Sevgililer Günü’ndeyiz. Tüm sevdalıların, tüm canlıların, birbirini çok sevenlerin günü kutlu olsun. Sevgi, dostluk, arkadaşlık, insan meziyetlerinden bir tanesi olduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah ülkemizin tüm insanlarının da sevgililer gününde olduğu gibi sevgi içinde olması, barış içinde olması, kardeşlik içerisinde olması 85 milyonun kucaklaşması dileğindeyim. Bu günün anısına büyük önderimiz Atatürk’ün, ‘en büyük aşkımız Atatürk’ ifadesiyle bir takvim bastırdık ve bunu halkımıza Sevgililer Günü armağanı olarak dağıtacağız. Hepimizin sevgililer günü kutlu olsun. Atatürk’ün askerleriyiz, Cumhuriyetin sevdalılarıyız, laik, çağdaş, ulusal, milliyetçi bir toplumuz. İYİ Partimizin de Türkiye’de açtığı ışıklı yolda, hep beraber yürüyerek Edirne’mize ve ülkemize yeni ışıklar, yeni yollar açmayı planlıyoruz. İnşallah 1 Nisan’da Edirne’mizde İYİ Parti’nin güneşi doğacak, Edirne aydınlanacak, Edirne halkı, özlediği belediye yönetimine kavuşacak, Hamdi baba Edirne halkının hizmetkarı olmaya başlayacak” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ