DOLAR 32,2669 0.02%
EURO 34,7122 -0.01%
ALTIN 2.402,080,09
BIST 10.244,85-0,89%
BITCOIN 2013436-2,67%
Edirne
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

457 okunma

Özel’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e beraberindeki heyetle ziyarette bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kararlıyız, umutluyuz ve heyecanlıyız. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde önce yerel seçimlerde sonra genel seçimlerde partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağız” dedi…

ABONE OL
22 Kasım 2023 15:03
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kararlıyız, umutluyuz ve heyecanlıyız. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde önce yerel seçimlerde sonra genel seçimlerde partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyarette bulundu. CHP Grup Toplantısı sonrası Özgür Özel’in TBMM’deki makamında gerçekleştirilen ziyarette Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yanı sıra CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün, Baran Yazgan, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü, Beğendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek ile CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve ilçe başkanları katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sayın Genel Başkanımıza yeni görevinde başarılar dileyerek, Edirne’miz ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımız Edirne halkına sevgi ve selamlarını iletti” diye konuştu.


Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde özlenen Türkiye’yi inşa edeceklerini belirten belediye Başkanı Recep Gürkan, “Dün olduğu gibi bundan sonrada aydınlık bir Türkiye için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Kararlıyız, umutluyuz ve heyecanlıyız. CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde önce yerel seçimlerde sonra genel seçimlerde partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ