DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

281 okunma

Ön seçim öncesi ‘ittifak’ fotoğrafı!

CHP'de 4 Şubat Pazar günü Edirne Belediye Başkan Adayı'nın belirleneceği Ön Seçim için geriye sayım sürerken, yarışın güçlü isimlerinden Şükrü Ciravoğlu'nun, parti il başkanlığında Belediye Başkanı Recep Gürkan ve il örgütüyle bir araya gelmesi kent gündemine oturdu… Sosyal medya hesaplarında paylaşılan ziyaret fotoğrafları 'Gürkan'ın desteğini aldı' şeklinde yorumlanan Ciravoğlu, "Şimdi kenetlenme zamanı, zafere olan inancımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Edirne güzel bahar günlerini yine el ele kutlayacaktır" dedi…

ABONE OL
1 Şubat 2024 18:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
CHP’de 4 Şubat Pazar günü Edirne Belediye Başkan Adayı’nın belirleneceği Ön Seçim için geriye sayım sürerken, yarışın güçlü isimlerinden Şükrü Ciravoğlu’nun, parti il başkanlığında Belediye Başkanı Recep Gürkan ve il örgütüyle bir araya gelmesi kent gündemine oturdu.
CHP’nin Edirne Belediye Başkan adayını belirlemek için ön seçim kararı aldığı Edirne’de, önceki akşam yaşanan bir gelişme adeta kent gündemine oturdu. Ön seçimden çekilme kararı alan Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, aday adaylarından Şükrü Ciravoğlu ile il başkanlığında örgütle birlikte bir araya gelip fotoğraf vermesi, herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraf, Ciravoğlu’nun ön seçim öncesi Gürkan’ın desteğini aldığı yönde yorumlandı. Gürkan ise sosyal medyasında fotoğrafları paylaşarak, “Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını gönderden indirtmeyeceğiz” mesajı verdi.


‘ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI’
Söz konusu ziyareti sosyal medyasından paylaşan Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu ise üyelere ve vatandaşa ‘kenetlenme’ mesajı verdi.
“Yola çıkarken iki hedefimiz vardı. Birincisi partimizde birliği sağlayarak örgütümüzü güçlendirmek. İkincisi Edirne’de CHP bayrağını daha yükseğe taşımak. İnandığımız bu yolda her gün daha geniş bir destek bulduk. Hiç ayrım yapmadan herkesi kucakladık. Gelinen noktada ortaya çıkan güçlü destek ve birliktelik baharın müjdecisi. 4 Şubat Pazar günü 35 yıl sıra yine başkan adayımızı ön seçimle belirleyeceğiz. Bu demokrasi şöleninde yaktığımız ateş bizleri 31 Mart’ta zafere taşıyacak. Şimdi kenetlenme zamanı, zafere olan inancımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Edirne güzel bahar günlerini yine el ele kutlayacaktır” .

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ