DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053853-1,27%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

101 okunma

‘Muhtarlar elimiz kulağımız olacak’

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, seçim çalışmaları kapsamında Edirne Mahalle ve Köy Muhtarlar Federasyonu'na ziyaret gerçekleştirdi…

ABONE OL
25 Mart 2024 16:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, seçim çalışmaları kapsamında Edirne Mahalle ve Köy Muhtarlar Federasyonu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin’in de hazır bulunduğu ziyarette Karakütük önemli açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlığı döneminde bir mahallede yapacağı çalışmalarda o mahallenin muhtarına danışmadan hareket etmeyeceğinin altını çizen Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük; şunları söyledi:
“Edirne’nin problemlerini biliyoruz, mahallelerimizin ve köylerimizin hamisi olan, şehrimizin yönetiminde en önemli göreve sahip olan muhtarlarımızın problemlerini biliyoruz. Muhtarlarımız mahallele-rin problemleriyle beraber yalnız bırakılmış, ‘yaptım, oldu’ anlayışı karşısında sahipsiz bırakılmıştır. Bu şehir mahalleleriyle beraber iyi bir şekilde yönetilmiyor. Bunun farkındayız. Muhtarlarımız bizim için bu şehrin kılcal damarlarıdır. Bu şehir en iyi şekilde muhtarlarıyla istişare ederek yönetilir. İnsanımızın derdini, mahallenin sorunlarını en yakından takip eden kişiler o mahallenin muhtarlarıdır. Başkanlığımız döneminde kadrolarımızın tamamını muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalıştıracağız. Muhtarlarımız belediyemizin doğal meclis üyeleri olacaktır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ