DOLAR 32,3016 0.08%
EURO 34,9501 0.24%
ALTIN 2.394,760,11
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1990929-2,29%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

202 okunma

Mitinglere 2 alan, yürüyüşlere 2 güzergah

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, Edirne Valiliği'nce il merkezinde 2024 yılı içerisinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları ile açık hava toplantısı yerleri, gösteri yürüyüşü toplanma ve dağılma alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler belirlendi… Açık hava toplantıları için İstasyon Meydanı ve Saraçlar Caddesi olmak üzere iki yer gösterilirken, yürüyüş güzergahları Dinlenti Park Önü - İstasyon Meydanı ile Eski Cami güneyindeki boş alandan Çilingirler Caddesi -Saraçlar Caddesi olarak belirlendi…

ABONE OL
24 Ocak 2024 17:31
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, Edirne Valiliği’nce il merkezinde 2024 yılı içerisinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları ile açık hava toplantısı yerleri, gösteri yürüyüşü toplanma ve dağılma alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler belirlendi.
Edirne Valiliği’nden yapılan duyuruda Açık Hava Toplantısı Yerleri, Gösteri Yürüyüşü Güzergâhları İle Toplanma ve Dağılma Yerleri ile Afiş ve Pankart Asma Yerleri’ne ilişkin şöyle denildi:
“2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu gereğince, kurumsal görüşler ve ilgili mevzuat hükümlerinin değerlendirilmesiyle; Edirne İl Merkezinde 2024 yılı içerisinde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları ile Açıkhava Toplantısı Yerleri için, gösteri yürüyüşü toplanma ve dağılma alanları ile afiş ve pankart asılacak yerlerin, Valilimizce aşağıdaki şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.
1) Açık Hava Toplantısı Yerleri
1.1İstasyon Meydanı
İstasyon Mahallesinde, Edirne Garı önünde bulunan, 3.500 m² büyüklüğündeki alandır. Yaklaşık 14.000 kişiliktir.
1.2 Saraçlar Caddesi
Sabuni Mahallesi’nde, Saraçlar Caddesi üzerinde Saraçlar Üst Giriş kısmı ile Esse AVM önü arasında bulunan 4.000 m² büyüklüğündeki alandır. Yaklaşık 16.000 kişiliktir. (Söz konusu alan; Cuma Pazarı Doğusundaki Otopark Alanının etrafında günümüz itibariyle devam eden ve önümüzdeki tarihlerde de devam edecek olan ”Yüksek Standartlı Demir Yolu” inşaatı bitimine kadar kullanılacaktır.)
2) Gösteri Yürüyüşü Güzergâhları İle Toplanma Ve Dağılma Yerleri
2.1 Dinlenti Park Önü-İstasyon Meydanı Yürüyüş Güzergahı:
Şükrüpaşa Mahallesi’nde, İlhami Ertem Caddesi üzerinde bulunan Dinlenti Park Önü toplanma alanıdır. Buradan güneydoğuya doğru İlhami Ertem Caddesi, güneybatıya doğru Ali Rıza Ataktürk Caddesi devamında Prof. Dr. Süheyl Ünver Caddesi, devamında İstasyon Caddesinden Edirne Garı önündeki İstasyon Meydanına ulaşan güzergah yürüyüş güzergahıdır. İstasyon Meydanı; bu yürüyüş güzergahında dağılma alanıdır.
2.2 Eski Cami Güneyinde Bulunan Boş Alan-Çilingirler Caddesi-Saraçlar Caddesi Yürüyüş Güzergahı:
Eski Cami’nin güneyinde bulunan boş alan toplanma alanı olmak üzere; Çilingirler Caddesi devamında Saraçlar Caddesinden PTT önüne ulaşan güzergah yürüyüş güzergahıdır. PTT Önü; bu yürüyüş güzergahında dağılma alanıdır.
3) Afiş ve Pankart Asma Yerleri
Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda Edirne Valiliğinin onay vereceği afiş ve pankartlar için, Edirne Belediye Başkanlığı’nca şehrin muhtelif yerlerine konulan; ücretli-ücretsiz reklam panoları ile raket ve billboardlar kullanılacaktır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ