DOLAR 32,9525 -0.1%
EURO 35,8346 -0.1%
ALTIN 2.529,930,90
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22264123,76%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

155 okunma

MHP’den Küplü’de Seçim Merkezi

MHP İl Başkanı Emre Tokuluoğlu, Meriç İlçesi Küplü Beldesinde 'Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezi'nin açılışında Küplü için bölmeden, ayrıştırmadan canla, başla çalışmaya hazır olduklarını söyledi…

ABONE OL
5 Mart 2024 14:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emre Tokuluoğlu, Meriç İlçesi Küplü Beldesinde ‘Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezi’nin açılışında Küplü için bölmeden, ayrıştırmadan canla, başla çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
MHP Meriç İlçesi Küplü Beldesinde ‘Seçim Koordinasyon ve İletişim’ merkezinin açılışında Belediye Başkan Adayı Ufuk Korkut açılış konuşmasının ardından meclis üyesi yol arkadaşlarının tanıtımını yaptı. Açılışa katılan MHP İl Başkanı Emre Tokuluoğlu yaptığı konuşmada, Küplü için bölmeden, ayrıştırmadan canla, başla çalışmaya hazır olduklarını söyledi.


31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığına talip olduklarını belirten Tokluoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Küplü Belediye Başkan Adayı olarak Ufuk Abimizle hizmet yarışına bizlerde talip olduk. Var gücümüzle, canla, başla çalışmaya hazırız. Seçimin galibi olduğumuzda Küplü için hayallerini kurduğumuz projeleri gerçekleştirerek, halkımıza armağan edeceğimiz hizmetleri hayata geçirilmesi için 1 Nisan sabahı duraksamadan çalışmaya başlayacağız” dedi.
Bu yerel seçimlerin geçmiş seçimlere nazaran dostane geçeceğine inançlarının tam olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Ufuk Korkut, şunları kaydetti:
“Seçim çalışmalarımız esnasında bu saygı ve sevgi ortamının yeniden yeşerdiğini gözlemliyoruz. Küplü halkı birbiriyle kardeştir. Bölmeye ve ayrıştırmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Yapılacak seçimlerin ilçemize, beldemize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Kazanan Küplü olacaktır. Hizmetlerin en iyisini hak eden tüm Küplü halkına selam olsun. Açılışımıza katılan herkese selamlarımı iletiyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ