DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

335 okunma

MHP Edirne’de yeni atama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nda, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelliler Politikaları'ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Almanca öğretmeni, evli ve 1 kız annesi Hafife Balkan Delen atandı…

ABONE OL
15 Kasım 2023 17:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nda, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelliler Politikaları’ndan (KAÇEP) sorumlu il başkan yardımcılığına Almanca öğretmeni, evli ve 1 kız annesi Hafife Balkan Delen atandı.
Edirne’de Ekim ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulla yönetimin değiştiği MHP’de, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen oldu. Parti il başkanlığında düzenlenen törenle ataması duyurulan Delen’i toplantıda il başkanı Emre Tokluoğlu, il yönetimi ve partililer yalnız bırakmadı. İl Başkanı Tokluoğlu toplantıda, Delen’e başarılar diledi.


‘GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAĞINDAN EMİNİM’
Delen’in, üstlendiği görev layıkıyla yapacağından emin olduğunu söyleyen Tokluoğlu, “Geçen hafta kıymetli büyüğümüz, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi akabinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Edip Semih Yalçın beyefendiyi, sonrasında KAÇEP’ten sorumlu genel başkan yardımcımız Pelin Yılık hanımefendinin olurlarıyla Hafife Balkan Delen’i KAÇEP’ten sorumlu il başkan yardımcısı olarak atamış bulunmaktayım. Bizim düsturumuzda beşiği sallayan kadın dünyayı sallar. Güçlü kadın, güçlü Türkiye ideolojimizle sayın başkanımız Hafife Balkan Delen’in üstlendiği bu görevi layıkıyla yapacağından eminiz. Allah başarılarla dolu hizmetler nasip etsin” dedi.
‘AİLENİN EN ÖNEMLİ UNSURU KADINDIR’
Hafife Balkan Delen de, uzun yıllar boyunca tasarladığı, geliştirdiğim ve yapmak istediği faaliyetler ve projeler için bu imkanı kendisine sunan il başkanı Tokluoğlu’na teşekkür etti. “Türk kadını yeri geldiğinde cephede savaşmasını bilir. Toplumu oluşturan ailenin en önemli unsuru kadındır. Kadın bir toplumu doğuran, eğiten, kültür aktarımını sağlayan ve geleceği inşa edendir. Kadın, eğitimden sağlığa, bilimden kültüre, hukuktan ekonomiye hayatın her alanına nezaket katan, çalışmalarını titizlikle yürüten ve anlam yükleyendir. Tarihsel köklerimizde, Türk örfünde kadının yeri hep en güzel yerde olmuş Han sefere çıktığında hatunu ülkeyi yönetmiştir. Bu düstur ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisinde yer almaktan ayrıca onur duyuyorum” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ