DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

177 okunma

İba’dan saha gezileri

ABONE OL
29 Şubat 2024 13:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını sürdürüyor. ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İba, ziyaretleri sırasında projeler hakkında vatandaşlara bilgi veriyor.
Tapu Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğünü ve Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden İba, çalışanlarla bir araya geldi.


Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin Öztürk ve Tapu Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir görüşen İba, “Kamu kurumlarımızla uyum içinde çalışarak, Edirne’mizi yepyeni bir çehreye ve hak ettiği değere ulaştıracağız. Yerel yönetimin en büyük görevlerinden biri de modern ve gelişmiş bir şehirciliği yönetim alanına getirebilmektir. Tüm resmi makamlarımız ve STK kadrolarıyla, Edirne’mizi hak ettiği şehircilikle buluşturacağız. dedi.

İba, daha sonra Karaağaç Ortaokulu ve Mustafa Necati İlkokulu öğretmenleriyle buluştu.
Yeni Sanayi Sitesi’ne ziyarette bulunan İba, esnaflarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen İba, sanayiye yönelik ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.


Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, programı kapsamında Yancıkçı Şahin Mahallesi esnafını ve mahalledeki kahvehaneyi ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan İba, “5 yıldır karış karış her mahallesini gezdiğimiz bu güzel şehre, tüm gayretimizle hizmet etmek istiyoruz. Bunun için hazırız, bunun için kararlıyız. Sizlerin de güzel destekleri ile, çok güzel bir Edirne geliyor.” dedi.


Edirne’de adım atılmadık yer bırakmayacaklarını vurgulayan İba, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesilleri emanet ettiği değerli öğretmenlerimizin fikirlerine kulak verdik; Edirne’mizde evlatlarımızın eğitim hayatlarını iyileştirmek adına yapılacakları görüştük. Her birine bu değerli sohbet için teşekkür ediyor; önümüzdeki günlerde de şehrinizin tüm eğitimcileriyle tek tek görüşmenin sözünü veriyorum.” Şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ