DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

170 okunma

İba’dan esnaf ve STK temasları

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya gelen, STK ziyaretlerini sürdüren İba, "Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için bir yola çıktık" dedi.

ABONE OL
23 Şubat 2024 16:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya gelen, STK ziyaretlerini sürdüren İba, “Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne’mize hizmet etmek için bir yola çıktık” dedi.
Yerel seçimler için geri sayım devam ediyor. Adaylığının duyurulmasının ardından kapı kapı dolaşarak kentte hayata geçirmek istedikleri projeleri anlatan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Saraçlar Caddesi’nin başından itibaren dükkanları tek tek dolaşarak projelerini anlattı.


“30 yıl önce de vaatler aynıydı ama değişen hiçbir şey olmadı”
30 yıldan beri Edirnelilerin temel belediyecilik hizmetlerindeki beklentilerinin değişmediğine dikkat çeken İba,”Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne’mize hizmet etmek için bir yola çıktık. 30 yıl önce de vaatler aynıydı ama değişen hiçbir şey olmadı. Edirne’nin kazanmasını istiyoruz. Projelerimizi sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın isteklerine göre hazırladık. Edirne her anlamda çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Osmanlı’ya başkentlik yapmış ve turist akınına uğrayan bu kadim şehre bu görüntüler yakışmıyor. Gece gündüz çalışmaya ve hizmete hazırız. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


“Edirne’ye hizmet etmenin yolunu arıyoruz”
Edirne’ye hizmet etmenin yolunu aradıklarını söyleyen İba, “Derdimiz de sevdamız da Edirne. Her gittiğimiz yerde teveccühle karşılanıyoruz. Yerel yönetimlerde iddia ortaya koyuyoruz. Biz Edirn-e’yi çok daha iyi yöneteceğimizi söylüyoruz. Gençliğimiz, tecrübe-miz ve ekibimizle Edirne’yi hak ettiği değere kavuşturacağımız ko-nusunda iddialıyız. Vatandaşla-rımız da bize teveccüh gösterdi. Size inanıyoruz, arkanızdayız Edirne’yi en doğru siz yönetirsiniz diyorlar. Mutlu oluyoruz. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Bu güne kadar nasıl çalıştıysak Edirne için gece gündüz demeden daha fazlası için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.


STK ZİYARETLERİ
İlk olarak Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Edirne Başkanı Sabri Yancı ve dernek üyelerini ziyaret eden İba, “Derneğimize ve Dernek adına bana Tokatlı Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa’nın tablosunu hediye eden MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
“Bizden de söz! Edirne’nin yollarını çiçek gibi yapacağız”
Daha sonra Direksiyon Usta Öğreticilerle bir araya gelen İba, Kadınların trafikte profesyonelce ve rahat sürüş yapabilmeleri için emek veren usta öğreticilerle sohbet etti.
Kadın sürücülerin rahat sürüş yapabilmeleri için çalışmalarının devam edeceğini belirten İba, “Edirne trafiğinde daha çok kadın sürücü göreceğiz. Bizden de söz! Edirne’nin yollarını çiçek gibi yapacağız!” ifadelerini kullandı.
“Gönül gönüle! Tertemiz, yemyeşil bir Edirne”
Son olarak Nişancıpaşa Mahallesi’nde İlknur Çetik’in evine misafir olan İba, ev sahibi ve misafirleriyle sohbet etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ