DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

596 okunma

İba, ana ocağı Musabeyli Köyü’nde

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ana ocağı Musabeyli Köyü'nde vatandaşlar ile bir araya gelerek hem özlem giderdi hem de talepleri ve önerileri dinledi…

ABONE OL
24 Mart 2024 14:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ana ocağı Musabeyli Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek hem özlem giderdi hem de talepleri ve önerileri dinledi.

Musabeyli’de vatandaşlar ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu dile getiren İba, “Güzel karşılamanız, beni bir evladınız, bir kızınız gibi bağrınıza bastığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki Musabeyliyim diyorum her zaman” dedi.

“İnşallah bu güzel birlikteliğimizi 1 Nisan’da da devam ettireceğiz”

Edirne’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu dile getiren İba, “Bu toprakların çocuğu olmaktan bu şehre buranın insanlarına hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Şimdi belediye başkan adayı olarak buradayım. Önümüzdeki dönem için bir yola çıktık. Edirne’ye hizmet etmek için bir yola çıktık.İnşallah bu güzel birlikteliği 1 Nisan’da da devam ettireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Edirne’yi sevdiklerini ve çok daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele ettiklerini söyleyen İba, önümüzdeki dönemde de yüzlerce hayallerinin ve onlarca projelerinin olduğunu belirterek bunları hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

“5 yıl boyunca vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurduk”

En büyük heyecanlarının ise Edirne’ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan İba, “Edirne’nin her bir köyünü defalarca ziyaret ettik. Her bir vatandaşımızla el ele göz göze gönül köprüsü kurduk. Şimdi yerelde de Edirne’ye hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

“İnşallah Edirne’yi hakettiği yere getireceğiz”

Edirne’nin tarihi eserleriyle, verimli topraklarıyla, içinden akan nehirlerle, insanlarının güzelliğiyle çok özel bir şehir olduğunu dile getiren İba, “Serhat Şehri Edirnemiz bu kadar güzelliklerin bir arada olduğu çok nadir şehirlerden bir tanesi. Bu kadar özelliği bir arada barındıran bir şehrin çok daha iyi yerlerde olabilmesi için tüm mücadelemiz. Bunun için canla başla çalışıyoruz. Aylardır sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar günde 15-16 saat mücadele ettik. Bu şehre olan sevdamızı anlatmaya çalıştık. Bu şehrin daha iyi yerlerde olabilmesi için nasıl mücadele vericeğimizi anlatmaya çalıştık. Artık son günlerindeyiz. İnşallah projelerimizi bir bir hayata geçiririz. Edirne’yi bir marka şehir yaparız. Bunu yapabileceğimizi biliyoruz. İnşallah Edirne’yi hakettiği yere getiririz.” İfadelerini kullandı.

“Edirnelilere olan vefa borcumuzu bu şehre hizmet ederek ödeyeceğiz”

Edirne’nin her bir karışı için çalışacak, tek tek her hanenin huzuru için çabalayacaklarının altını çizen İba “Bu topraklara bir vefa borcum var Hemşehrilerime, büyüklerime, Edirne’mizi emanet edeceğimiz geleceğimiz gençlere bir vefa borcum var… Bu borcu, Edirne’ye hizmet ederek ödeyeceğiz… Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz…” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ