DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22302521,29%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

243 okunma

‘Hamdi başkana teveccüh çok fazla’

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamdi Sedefçi'nin yediden yetmişe çok sayıda insanın desteğiyle karşılandığını belirtip, "Halkın teveccühü gerçekten çok fazla, özellikle Kocasinan Mahallesi'nde dün ilk defa bir buluşma yaptık. Yediden yetmişe herkesin, son dönemde bu şehre yapılmayan yatırımların Hamdi başkan tarafından yapılacağına inanan bir kitleyle karşılaştık" dedi…

ABONE OL
13 Şubat 2024 16:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamdi Sedefçi’nin yediden yetmişe çok sayıda insanın desteğiyle karşılandığını belirtti.
Edirne merkez dahil 5 ilçede belediye başkan adayını açıklayan İYİ Parti, Havsa, Süloğlu ve Keşan ile İpsala ve Keşan’a bağlı 4 beldede de adaylarını bu hafta sonu belirlemeyi hedefliyor. Parti Edirne Belediye Başkan Adayı olarak, kente 4 dönem başkanlık yapan Hamdi Sedefçi’yi açıklarken, İl Başkanı Alpay Alpagut Engin de çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engin, kentte yediden yetmişe çok sayıda insanın Sedefçi’ye destek verdiğini dile getirdi.
‘HAMDİ BAŞKAN ÇOK PROFESYONEL BİR EKİPLE HAZIRLANIYOR’
Sedefçi’nin Edirne’yle ilgili altı dolu, çok güzel projeleri olduğunu anlatan Engin, “Yaptığı her projeyi bir temel üzerine oturtmuş bir insan. Hayal ürünü projelerle değil, gerçekten gerçekleştirilebilecek projelerle Hamdi başkan sahaya çıktı. Çok profesyonel bir ekiple çalışıyor. Asistanından ve şoföründen tutun, reklam ajanslarına kadar bir çok konuda, çok profesyonel, Türkiye’nin önde gelen insanlarının reklamını yapan, kampanyasını yürüten bir ajansla çalışıyor. Dolayısıyla şunu söyleyebilirim; Hamdi başkan çok profesyonel bir şekilde seçimlere hazırlanıyor” dedi.
‘PROJELERİ HAZIR’
Sedefçi’nin açıkladığı projelerden örnekler de veren İl Başkanı Engin, “Projeleri hazır. Hemen hemen her hafta 1-2 tanesini açıklayarak gidiyoruz. Bugüne kadar 15 Temmuz Parkı ile ilgili bir projesini açıkladı. Her mahallemize bir kreş projesi var, onu açıkladı. Özellikle Hamdi başkan onun söylemiyle söyleyeyim çünkü benim çok hoşuma gitti; ‘Ben sadece Edirne halkının belediye başkanı olmayacağım, ben aynı zamanda Edirne’de yaşayan kedilerin, köpeklerin ve diğer hayvanların da belediye başkanı olacağım’ diyerek bu yola çıktı. Dolayısıyla Hamdi başkan çok hayvansever bir insan, hayvanlara da en az insanlar kadar değer veriyor. Bununla ilgili projelerinden bir tanesi de mama tesisi kurmak. Bunu da lokantalardan artan yiyecekleri toplayarak, hayvan mamasına çevirme tesisi kurup, sokak hayvanlarını bu şekilde beslemeyi düşünüyor. Mevcut barınağı geçen gün inceledik. Onun geliştirilmesini istiyor. Hayvan mezarlığı projesi var, hayvan hastanesi projesi var. Bunları özellikle projeler konusunda vurguladığını söyleyebilirim” diye konuştu.
‘ONA İNANAN BİR KİTLEYLE KARŞILAŞTIK’
Sedefçi’ye halktan farklı kesimlerin de destek verdiğini dile getiren Engin, “Halkın teveccühü gerçekten çok fazla, özellikle Kocasinan Mahallesi’nde dün ilk defa bir buluşma yaptık. Yediden yetmişe herkesin, son dönemde bu şehre yapılmayan yatırımların Hamdi başkan tarafından yapılacağına inanan bir kitleyle karşılaştık. Bu yüzden kendisine yediden yetmişe çok destek olduğunu gördük. Çocuklarla çok iyi anlaşıyor. Çocuklara gelince dede, gençlere gelince baba, kendi yaş grubuna gelince de abi olarak kendini nitelendiriyor. Dolayısıyla bu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Engin ayrıca, Edirne’nin Havsa, Süloğlu ve Keşan ilçeleriyle, İpsala’ya bağlı Karpuzlu ve Esetçe ile Keşan’a bağlı Beğendik ve Yenimuhacır beldelerinde adaylarını bu hafta sonu belirleyeceklerini aktardı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ