DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

228 okunma

Gökhan Günaydın’a tepki!

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Edirne deki konuşmasını kendilerine sataşma olarak nitelendirerek eleştirdi…

ABONE OL
22 Şubat 2024 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın Edirne deki konuşmasını eleştirdi.
İl Başkanı Tunçyürek, “Biz mi DEM Partisi ile beraberiz yoksa siz mi?” diye sorduğu, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:
“CHP’nin Grup Başkanvekili Sayın Gökhan Günaydın’ın Edirne de yaptığı açıklamaları hem gülümseyerek hem de çok dikkate almadan okumak istedik. Normal, sakin ve hakkaniyetli bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz. Bu açıklamaları normalde ciddiye almazdık. Ancak, kendisi bir partinin Grup Başkanvekili olduğu için ciddiye almak bir zorunluluk olmuştur.


Memleket Partisi’ni DEM gibi bir parti ile aynı cümlede kullanmaları, en açık şekilde kendilerinin yaptığı görüşmelerin, öpüşmelerin üstünü örtme ve mağdur gösterme çabasıdır. Memleket Partisi’nin işi gücü yok, CHP’nin kaybetmesini sağlamak için diğer partilerle sistemli bir şekilde çalışacak ve görüşecek. Buna kargalar bile güler.
Bugüne kadar CHP’yi bu duruma sokan kişilerin ve aynı şekilde değişim adı altında partiye gelenlerin birbirlerinden hiçbir farkı yoktur. Genel seçimde yaptığınız gibi kaybetmenize hep bir kılıf aramanız, başkalarına bahane bulmanız, 100 yıllık Atatürk’ün partisini küçük düşürmektedir.
Öncelikle bakmaları ve görmeleri gereken: CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ‘Şeyh Sait’e hain diyemem’ açıklaması. Eğer Nutuk’u okumuş olsaydı, Şeyh Sait’in hain olduğunu bilirdi. Ayrıca, Türkiye düşmanı Pervin Chakar’ın elini öpmesi ve önünde eğilmesi, eski Genel Başkanları Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Selahattin Demirtaş’ın çıkmasını istiyorsanız ‘bizimle olun’ açıklaması, son olarak CHP kurultayında Kavala’ya selam göndermesi ve her iki adayın Selahattin Demirtaş’a selam göndermesi…
Şimdi Sayın Gökhan Günaydın’a soruyoruz, biz mi DEM Partisi ile beraberiz yoksa siz mi? Başka bir sorumuz da İstanbul Esenyurt’ta neden adayınız değişti? Bir anda Güngören ve Esenyurt’ta sağlık sorunları baş gösterdi, öyle mi?
CHP gibi bir partinin iç karışıklığına karışmak ve yorum yapmak bizlere düşmez, ancak bize sataşırken önce aynaya bakmanızı öneririz. Gerçek Atatürkçü bir kişiden şehitlerimize, analarımıza, gazilerimize, hapiste suçsuz yere yatan basın çalışanlarına ve daha nicelerine selam gönderen gerçek bir kurultay görmek izlemek istiyorsanız, geriye dönüp Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin kurultay konuşmasını izleyebilirsiniz. Aynaya bakmanıza da gerek kalmaz. Gerçek AtatürkçüleriN Partisi Memleket Partisidir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ