DOLAR 32,9309 -0.17%
EURO 35,8260 -0.19%
ALTIN 2.524,040,67
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22346764,37%
Edirne
30°

AÇIK

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

168 okunma

Gencan Akın: Edirneliler 31 Mart’ta geleceğine oy atacak

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, "31 Mart’ta vereceği doğru karar ile Edine’nin yaşamına, geleceğine, özgürlüğüne, aydınlığına imza atacak olan kadınlarımızla, gençlerimizle, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz." dedi...

ABONE OL
20 Mart 2024 14:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim çalışmalarına devam eden CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın gösterilen ilgiden memnun.


Dün yıllardır görev yaptığı, hak, hukuk, adalet mücadelesi verdiği Edirne Adliye Sarayı’na giden Gencan Akın, dostları, arkadaşları ve meslektaşlarıyla buluştu. Akın, “Bana verdikleri destek, duydukları güven için teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız” dedi.


CHP Adayı Gencan Akın, Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arabacı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gencan Akın ziyaretle ilgili, “Çiftçimizin sorunlarını, sıkıntılarını, artan maliyetlerini konuştuk. Çiftçimize de can suyu olacak projelerimizi anlattık. Emektar çiftçilerimize tohum, fide, gübre ve ücretsiz toprak analizi ile ilaçlama desteği sağlayacağız. Arıcılık desteği ile arıcılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yanında olacağız.Toprak ve Bereket Merkezi Bostan Edirne projemiz ile lisanslı ve organik, yerel üreticilerimizin ürünlerinin satışının yapılacağı özel satış noktalarını hizmete açacağız. Çiftçimiz kazanacak. Edirne kazanacak” şeklinde konuştu.


Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Edirne Şube Müdürü Tahsin Gümüş’ü ziyaret eden Gencan Akın, “Tarım bu ülkenin vazgeçilmezi ve Edirne’mizde projelerimizle çiftçimizin yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Çiftçimiz bizimle gülecek, bizimle kazanacak” dedi.
Demokrasinin temel taşları muhtarlarımızla bir araya gelerek kentimizi konuşmayı sürdüren Gencan Akın, Talatpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Kıyı ile mahallenin ihtiyaçlarını konuştu.


SEBZE MEYVE HALİNE ZİYARET
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, “Edirne Meyve-Sebze Hali’nde hal esnafımızı ziyaret ederek, başladık. Esnafımıza kolaylıklar diledik, sıkıntılarını dinledik. Gündemimiz sebze-meyve fiyatları, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı oldu. Samimiyetleri, güler yüzleri ve destekleri için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


Gencan Akın, dün akşam da Prestij Yaşam Evleri, Onur Er Panorama Evleri ve Gazi Kent Sitesinde vatandaşlarla buluştu.


Akın ziyaretlerle ilgili şu mesajşarı verdi:
“Bizi samimiyetle ağırlayan ev sahiplerimize Cumhuriyet Mahalle’mize kazandıracağımız Balkan Park, projemizin müjdesini verdik. Yemyeşil bir alanda doğayla vakit geçirebileceğiniz bu park hem çocuklarımızın hem de ailelerinin yeni yaşam merkezi olacak. Oyun alanları, yürüyüş alanları, oturma alanları… Bitti mi? Bitmedi Tabiki Filiz ablaları, çocukları da unutmadı. Yazın kuracağımız Aqua park ile doyasıya eğlenceye hazır olun çocuklar. Üstelik dondurmalar da benden. Ev sahiplerimize “Güçlü Kadın, Güçlü Aile” temasıyla yola çıktığımız projelerimizden bahsettik. Kadın danışma merkezi, Üreten Kadınlar Atölyesi, Yenidoğan ve Aile Destek Merkezi, Çocuk kütüphanesi, Etüt Merkezi ve Kadın hijyen paketi desteği projelerimizin detaylarını anlattık. Cumhuriyetimizin aydınlattığı yolda kadınlarımızla yürümeye devam edeceğiz! Kadınlar kazanacak! Edirne kazanacak!


31 Mart’ta vereceği doğru karar ile Edine’nin yaşamına, geleceğine, özgürlüğüne, aydınlığına imza atacak olan kadınlarımızla, gençlerimizle, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bizleri gönüllerinde, evlerinde ağırlayan site sakinlerimize yeni kuracağımız pazar yerlerini müjdeledik. Kurtuluş ve Fatih Mahalleleri’nde yapacağımız yeni pazar yerleri ile hem pazarcı esnafımıza yeni alanlar yaratacak hem de halkımızın rahatlıkla alışveriş yapmasına olanak sağlayacağız. Turistik pazarımızı da unutmayalım. Bereketli toprakları, doğası, tarihi yapısı ile Edirne’mizin göz bebeği olan Karaağaç’ımıza hafta sonları turistik pazarlar kuracağız! Karaağaç’ımızın emeği, ürünleri her yere ulaşacak; üreticimiz emeğinin hakkını alacak! Edirne kazanacak!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ