DOLAR 32,2358 -0.03%
EURO 34,7501 0.16%
ALTIN 2.396,200,14
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1987412-1,72%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

966 okunma

‘En iyi anket sokağın söyledikleridir’

Edirne CHP Taban Hareketi'nin Edirne CHP Belediye Başkan Aday Adayı gösterdiği Ergun Türkyılmaz, yola çıkarken “Edirne de belediye başkanını Edirne halkının tercihleri belirlesin” dediklerini, bu anlamda en doğru yolun anket olduğunu aday adaylığı belirleme aşamasında sürekli olarak yenilediklerine dikkat çekerek, bugün de aynı yerde durduklarını açıkladı.

ABONE OL
8 Ocak 2024 17:52
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne CHP Taban Hareketi’nin Edirne CHP Belediye Başkan Aday Adayı gösterdiği Ergun Türkyılmaz, yola çıkarken “Edirne de belediye başkanını Edirne halkının tercihleri belirlesin” dediklerini, bu anlamda en doğru yolun anket olduğunu aday adaylığı belirleme aşamasında sürekli olarak yenilediklerine dikkat çekerek, bugün de aynı yerde durduklarını açıkladı.
Edirne CHP Belediye Başkan Aday Adayı gösterdiği Ergun Türkyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ‘En iyi anket sokağın söyledikleridir’ diyerek sokak sokak gezerek CHP politikalarını ve yapacaklarını anlattıklarını belirterek şunları kaydetti:


“Edirne de belediye başkanını Edirne halkının tercihleri belirlesin dedik ve bu anlamda en doğru yolun anket olduğunu aday adaylığımızı belirleme aşamasında söyledik, bugün de aynı yerde duruyoruz. Edirne Halkının anketle belirleyeceği belediye başkan adayı, Edirne halkının tam desteğini alacaktır. Bu anlamda, 21 Eylül 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaştığımız gibi Edirne CHP Taban Hareketi yerel seçimlerde beni, Ergun Türkyılmaz’ı Edirne Belediye Başkan Aday Adayı olarak göstermiştir.
2 Ekim 2023 tarihinden bu yana ben Ergun Türkyılmaz ve Belediye meclisine aday adayı olmuş arkadaşlarla birlikte 65 günden bu yana gece- gündüz demeden çalıştık,çalışıyoruz.
Edirne için kurduğumuz ha-yallerimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız ve değerli Edirne halkından aldığımız güvenle hiç yılmadan, asla umutsuzluğa kapılmadan 65 günde, günde 6 saat esnaf, kahve ve cafe ziyareti (Gündüz 4 saat ve akşam 2 saat) yaparak Edirne’nin birçok mahallesinde yaklaşık 60 bin kişi ile birebir temas kurduğumuzu belirt-mek isterim. (Keşke diğer adaylar da sahada olsalardı, CHP ye çok şey katardı)
‘En iyi anket sokağın söyledikleridir’ diyerek sokak sokak gezerek CHP politikalarını ve yapacaklarımızı anlatıyoruz.
Söz veriyoruz dedik! Liyakati en önde tutmak, hedefleri olan, ekip çalışmasına inanan, konu-sunda uzman kadrolar tarafından ve adalet ile bu şehri yöneteceğiz. Şehirde yaşayan her insanın gurur duyacağı, bir şehir yaratmayı hedefleyen bir çalışma yapacağız.
Edirne’yi herkesin ‘Benim Belediyem’ diyebileceği, Haktan, Hukuktan, Adaletten yana ve şeffaf bir anlayışla yönetmeye talibiz.
Edirne, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına gelişmiş, müreffeh bir kültür kenti olarak bu sorunları konusunda uzman, liyakatli kadrolar ile verimli çalışmalar yaparak çözmek çok kolaydır.
Ergun Türkyılmaz ve meclise aday adayı olmuş arkadaşlarımızla amacımız bu sorunları çözmenin ötesinde, vizyoner bir yönetim anlayışı ile tüm ülkede örnek gösterilen ve her Edirnelinin ‘Benim Edirne’m, Benim Belediyem’ diyeceği bir anlayışı hâkim kılarak, geleceğin Edirne’sini Edirne halkı ile birlikte yeniden inşa etmektir. Ayrıca 2009 yılında en yüksek oyun alındığı (%57,80) oranı aşıp %60’ın üstüne çıkarak belediyeyi yönetmektir. (En son genel seçimlerde %37 ye düştü)
Bizler, biliyor ki 65 gündür Edirne Belediye Başkan Aday Adayı ve belediye meclisi aday adaylarımızla sokakta olmanın, halkı dinlemenin karşılığını alıp anketlerde birinci çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Tırnaklarımızla kazıyarak geldiğimiz Aday belirleme süreçlerinde ben Ergun Türkyılmaz Cumhuriyet Halk Partisi Edirne’nin halkçı Belediye Başkanı olacağım.
Bu anlamda 65 gündür bize desteklerini esirgemeyen Edirne Halkına kendim ve çalışma arkadaşlarım adına Teşekkürü bir borç bilirim.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ