DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

325 okunma

‘Edirneliler bize 5 yıl fırsat versin’

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde Edirnelilere 5 yıl için kendilerine fırsat vermeleri yönünde çağrıda bulunarak, "Biz Edirne'ye yerel anlamda da daha iyi hizmet ederiz, Edirneliler bu hizmeti hak ediyor. Bize bir 5 yıl fırsat versin, eğer günün sonunda vaat ettiklerimizi yapmıyorsak, belli bir fark görmüyorlarsa tercih yine onlarındır" dedi…

ABONE OL
5 Şubat 2024 15:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde Edirnelilere 5 yıl için kendilerine fırsat vermeleri yönünde çağrıda bulunarak, “Biz Edirne’ye yerel anlamda da daha iyi hizmet ederiz, Edirneliler bu hizmeti hak ediyor. Bize bir 5 yıl fırsat versin, eğer günün sonunda vaat ettiklerimizi yapmıyorsak, belli bir fark görmüyorlarsa tercih yine onlarındır” dedi.
Milletvekili Aksal, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında dün gün boyu Edirnelileri ağırlayarak, kentte hayata geçirecekleri projeleri anlatıp, öneriler aldı. Aksal yerel seçimlere yönelik basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Edirne’nin ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarının bu hafta içerisinde açıklanmasını beklediklerini dile getirdi. AK Parti hükümetinin Edirne’ye geride kalan 5 yıl içerisinde çok önemli destekler verip, projeleri hayata geçirdiğini belirten Aksal, vatandaşlara da belediye başkanlığı için kendilerine fırsat vermeleri konusunda çağrıda bulundu.
‘CİRAVOĞLU CHP’NİN TERCİHİDİR, BİZ KENDİ ADAYIMIZA BAKARIZ’
Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Edirne’de gerçekleştirilen ön seçimle belediye başkan adayını Şükrü Ciravoğlu olarak belirlediğinin hatırlatıldığı Aksal, “Hem Edirne’miz hem de ülkemiz için hayırlısı olsun. Benim siyasette ve hayatta bakış açım tarzım şudur; sadece kontrol edebileceğim şeylerle kafamı yorarım. Kontrolümüzün dışında olan şeylere çok takılmam. CHP’nin Edirne’de kimi aday yapacağı bizim kontrolümüzün dışında. Biz sadece kendi adayımıza ve çalışmalarımıza bakarız. Doğal olarak CHP dahil bütün siyasi partiler en iyi oyu kiminle alacaklarsa onu aday gösterirler. Edirne’de ön seçim kararı aldı CHP ve dün üyelerin yaptıkları seçim sonucunda Şükrü bey birinci çıktı. Hayırlı olmasını diliyorum. Onlar CHP’nin tercihidir. Biz zaten adayımızı belirledik uzun süre önce ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah güzel bir yarış olur” dedi.
‘YEREL İKTİDARLA GENEL İKTİDAR UYUMLU ÇALIŞMALI’
Edirne’de geride kalan 5 yıllık süreçte çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Aksal, yerel yönetimin iktidar ile uyumlu çalışmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Aksal, “Hükümet eliyle Edirne’ye çok iş yaptık ama ne kadar iktidar partisi ile yerel iktidar uyumlu çalışıyorsa gelen hizmetler de o kadar hızlı oluyor. Bunun en güzel örneğini de Selimiye Meydanı’nda yaşadık. Selimiye Meydanı’nın çevre düzenlenmesi bu kadar uzun sürmemeliydi. Belediye’nin bir yetki devri yapması gerekiyordu. Artık tabi geçmişte kaldı ve kazanan Edirne oldu. Edirne çok güzel bir Selimiye Meydanı’na kavuştu, güzel bir meydan oldu. Yerel iktidarla genel iktidar ne kadar uyumlu çalışıyorsa bölgemize gelen hizmetler de o kadar iyi olacak” diye konuştu.
‘EDİRNELİLER BİZE 5 YIL FIRSAT VERSİN’
Edirne’nin AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Aksal, “Edirne’nin AK Parti belediyeciliğine, hizmet belediyeciliğine çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şehrin tozunu kaldırmak lazım. Bir mücevher var, o mücevheri parlatmak, çöpünü toplamak lazım. Biz Edirne’ye yerel anlamda da daha iyi hizmet ederiz, Edirneliler bu hizmeti hak ediyoruz. Bize bir 5 yıl fırsat versin, eğer günün sonunda vaat ettiklerimizi yapmıyorsak, belli bir fark görmüyorlarsa tercih yine onlarındır” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ