DOLAR 32,2116 0.02%
EURO 35,3303 0.19%
ALTIN 2.517,390,68
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2149596-0,64%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

217 okunma

‘Edirne böyle olmamalı!’

Memleket Partisi'nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan iş insanı Çiğdem Bora, partisinin düzenlediği toplantıyla Edirne'ye dair düşünceleri ve yapmak istediklerini anlattı… Eğitimini tamamladıktan sonra Almanya'ya yerleştiği günden bugüne geçen süreçte Edirne'de hiçbir şeyin değişmediğini gördüğünü belirten Çiğdem Bora, "Aradan geçen bu kadar uzun yıllarda belediye başkanları ne yaptılar ben bunu çok merak ediyorum. Edirne'de ben bir disiplin göremiyorum. Bu konuda iddialıyım ve kararlıyım" dedi…

ABONE OL
18 Şubat 2024 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Memleket Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan iş insanı Çiğdem Bora, partisinin düzenlediği toplantıyla Edirne’ye dair düşünceleri ve yapmak istediklerini anlattı.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muhar-rem İnce, hafta içi dü-zenlenen toplantıyla par-tisinin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak iş insanı Çiğdem Bora’yı açıkladı. Bora, isminin açıklanmasının ardından Cumartesi günü ayağı-nın tozuyla Edirne’ye gelip, partisinin düzen-lediği aday tanıtım top-lantısına katıldı. Toplan-tıda açılış konuşmasını Memleket Partisi İl Baş-kanı Süheyl Tunçyürek yaptı.
Edirne’de 20 yıldır süren muhalefet belediyesinin de artık değişmesi gerektiğini anlatan Tunçyürek, “Bugün burada Türkiye’nin köklü tarihine ışık tutan Edirne için hizmet etmek adına belediye başkan adayımızı tanıtmaktan onur ve gurur duyuyorum. Geçtiğimiz günlerde partili Cumhurbaşkanı’nın, ‘Oy yoksa hizmet yoktur’ açıklaması, ülkemizin geldiği durumu en açık şekilde göstermektedir. Biz bu durumu değiştirmek üzere Atatürk’ün evlatları olarak sonuna kadar hazırız. 20 yıldır bu düzenin devam etmesini sağlayan muhalefetin de değişmesi gerektiğini artık en açık şekilde söylüyoruz” dedi.


‘EDİRNE’DE BİR DİSİPLİN GÖREMİYORUM’
Belediye Başkan Adayı Çiğdem Bora da, eğitimini tamamladıktan sonra Almanya’ya yerleştiği günden bugüne geçen süreçte Edirne’de hiçbir şeyin değişmediğini gördüğünü belirtti. Bora, “Almanya’da yaşadığım süre içerisinde Türk insanını Almanya’da en iyi şekilde tanıttığımı düşünüyorum. Ben 18-19 yaşındayken Edirne’de bir işsizlik sorunu vardı, şu an 46 yaşına geldim hala işsizlik sorunu devam ediyor. Hala caddelerin düzgün yapılaşmasını göremedim. Aradan geçen bu kadar uzun yıllarda belediye başkanları ne yaptılar ben bunu çok merak ediyorum. Edirne’de ben bir disiplin göremiyorum. Bu konuda iddialıyım ve kararlıyım” diye konuştu.
“EDİRNELİ’NİN YANINDAYIM”
Belediye’ye sağlanacak finansmanı Almanya’dan getireceğini dile getiren Bora, “Herkes belediyelerde para olmadığını söylüyor. Ben bunun finansını Avrupa’dan getireceğim. 7 ay öncesinden bunun temelini attım zaten. Edirne’de ilk önce işsizlikle başlayacağım. Bunun finansını da Avrupa’dan çözeceğim. Avrupa’da medya gücüm var, oradaki medya kuruluşlarıyla iletişimlerimiz sıkı bağlar içerisinde. Medya gücü çok önemli. İş adamlarından da basını desteklemelerini istiyorum. Bunun yanında deprem önceliğimiz olacak. Edirne Avrupa’ya bağlanan bir kapı. Edirne olması gerektiği yerde değil. Muhteşem bir şehir olmalı ama maalesef değil. Gençler uyuşturucu kıskacında, bunun için hizmet vereceğim, mücadele edeceğim. Edirne’de apartmanlar iç içe, park yerleri yok. Sizlere buradan söz veriyorum Edirnelinin yanındayım, Edirneli mazlumun da yanındayım” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ