DOLAR 32,2482 0.09%
EURO 35,1189 0.03%
ALTIN 2.503,220,11
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2137765-0,96%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

361 okunma

Ciravoğlu çekildi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Edirne'den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, genel başkan Özgür Özel'in Ankara'ya çağırarak sahnede elini kaldırdığı Şükrü Ciravoğlu, şok bir kararla adaylıktan çekildiği öğrenildi... Genel merkezin isteği üzerine adaylıktan çekildiği belirtilen Ciravoğlu'nun yerineyse ön seçimde en fazla ikinci oyu alan Filiz Gencan Akın'ın aday gösterilmesi bekleniyor....

ABONE OL
22 Şubat 2024 16:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Edirne’den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, genel başkan Özgür Özel’in Ankara’ya çağırarak sahnede elini kaldırdığı Şükrü Ciravoğlu, şok bir kararla adaylıktan çekildiği öğrenildi.
CHP Edirne’de 5 Şubat’ta gerçekleştirilen ön seçimden ilk sırada çıkan Eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ciravoğlu, ön seçimden bir hafta sonra mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetiyle Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ciravoğlu’nun burada yapılan anjiyosunda kalp damarlarından birisinde tıkanıklık tespit edilip, operasyona alındı. Tıkalı damarı açılıp stent takılan Ciravoğlu, operasyondan 2 gün sonra taburcu edilerek saha çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz Pazar günü CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısında genel başkan Özgür Özel’in Edirne Belediye Başkan Adayı olarak tanıttığı Şükrü Ciravoğlu önceki gün yeniden ritim bozukluğu şikayetiyle hastaneye başvurdu. Doktorların bir süre tedavi altında kalıp tedavi olması gerektiği Ciravoğlu’nun, bugün şok bir kararla adaylıktan çekildiği öğrenildi.
ÇEKİLME İSTEĞİ GENEL BAŞKAN’DAN GELDİ
Kulislerden alınan bilgiye göre Ciravoğlu’nu Genel Başkan Özgür Özel’in bizzat arayıp, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesini istediği öğrenildi. Rica üzerine Ciravoğlu adaylıktan çekildiğine yönelik belgeyi imzalayarak ilçe seçim kuruluna iletilmek üzerek gönderdiği öğrenildi.
Öte yandan Ciravoğlu’nun yerine, ön seçimde ikinci sırada en çok oyu alan Avukat Filiz Gencan Akın’ın Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ