DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

316 okunma

CHP’de Edirne adayları sahnede!

Cumhuriyet Halk Partisi'nce (CHP) Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısında, Edirne merkez ve ilçe belediye başkan adayları da yerlerini aldı… CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, genel başkan Özgür Özel'le podyumda çekilen fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya hesabından, "Birlikte el ele, işimiz gücümüz Edirne, başlıyoruz" mesajını verdi…

ABONE OL
18 Şubat 2024 17:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Cumhuriyet Halk Partisi’nce (CHP) Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısında, Edirne merkez ve ilçe belediye başkan adayları da yerlerini aldı.
CHP’nin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısı Ankara Spor Salonu’nda dün gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il ve ilçe adaylarının tek tek çağrıldığı platformda birlikte poz verdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş ve İstanbul Esenyurt adayı Ali Gökmen’in isminin anons edilmediği toplantıya Edirne’den merkez, ilçe ve belde adayları katıldı.
Toplantıda Edirne’den sahneye CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, Keşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Özcan, Enez Belediye Başkan Adayı Özkan Günenç, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Sezgin Geldi, Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, CHP Keşan – Beğendik Belde Belediye Başkan Adayı Muhammet Örnek çıktı. Edirne ekibi Genel Başkan Özgür Özel’le ellerini kaldırarak poz verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ