DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

252 okunma

CHP’de Danışma Kurulu mesaisi

CHP Edirne İlçe Danışma Kurulu Toplantıları başlarken, yerel seçim süreci ve sonuçları değerlendirilerek, ilçe genelindeki siyasi gelişmeler, partinin etkinlikleri, üye katılımı ve partinin stratejileri gibi konular ele alındı, üyelerin görüş ve önerileri dinlendi…

ABONE OL
19 Mayıs 2024 17:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İlçe Danışma Kurulu Toplantıları başlarken, yerel seçim süreci ve sonuçları değerlendirilerek, ilçe genelindeki siyasi gelişmeler, partinin etkinlikleri, üye katılımı ve partinin stratejileri gibi konular ele alındı, üyelerin görüş ve önerileri dinlendi.


CHP’nin ilk Danışma Kurulu Toplantısı Uzunköprü’de gerçekleştirildi. Ardından Havsa ve Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantıları da geniş katılımla yapıldı. Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na CHP İl Başkanı Samet Kaplan, Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, geçen dönem Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve parti üyeleri katıldı.


Toplantı sonrası yapılan paylaşımda, “Toplantıda, yerel seçim süreci ve sonuçları değerlendirilerek ,ilçe genelindeki siyasi gelişmeler, partimizin etkinlikleri, üye katılımı ve partimizin stratejileri gibi konular ele alındı. Üyelerimizin görüş ve önerileri dinlendi.Merkez ilçemizde halkımızın sorunları ve beklentileri üzerinde duruldu. Yerel yönetimlerdeki başarımızı arttırarak, halkımızın yaşam kalitesini arttıracak konular değerlendirildi..Üyelerimiz farklı düşünce ve görüşlerini özgürce ifade ettiler” deildi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ